Storslået natur, shopping og lys i en mørk tid
Del
Vælg mellem 752 sommerhuse Destinationer under Blåvand
Charmerende sommerhus med stråtag, opført i 1985 og fuldstændigt renoveret i 2004 og 2006. 2 soveværelser, hems med 2 sovepladser til børn, trådløst internet m.m. Skøn afskærmet terrasse og legeredskaber i haven. Emne nr. 121-26-0229.
Blåvand i uge 7 er shopping og sjov for hele familien, en fantastisk strand samt et helt specielt lys ved det mægtige Vesterhav. Det siger Pia Rye efter flere år i træk at have holdt vinterferie i Blåvand i uge 7.

Sommerhus Blåvand uge 7 – Slip lyset ind i en mørk tid

Blåvand i uge 7 er shopping og sjov for hele familien, en fantastisk strand samt et helt specielt lys ved det mægtige Vesterhav. Det siger Pia Rye efter flere år i træk at have holdt vinterferie i Blåvand i uge 7.

”Der er et helt andet lys ved Vesterhavet, som alle kan have brug for i uge 7 i en lang og mørk vinter,” siger Pia Rye og fortsætter:

”Og så tager vi også til Blåvand i uge 7, fordi vi hurtigt kan komme dertil, og fordi man bor helt fantastisk. På få minutter kan vi enten være i Blåvand By med dejlige butikker eller på den lange, brede strand. Her går vi ture morgen og aften med vores hund langs det helt utrolige vand. Det er barskt og fascinerende. Når det blæser, og der er gang i bølgerne, er det spændende at se, hvordan havet æder sig ind i landet.”

Pia Rye tager til det vestligste punkt i Danmark med sin mand, parrets to døtre og deres farmor. Hun er ikke sådan at holde styr på. ”Pludselig er vores farmor væk. Så er hun smuttet op for at shoppe i byen, hvor alle butikker er åbne i Blåvand i uge 7. Vores datter på 14 år er også helt vild med de mange modebutikker, mens den lille på 11 år elsker lysestøberiet og butikken hos glaspusterne, hvor hun kan tegne på glas. Og så er bolsjekogeriet selvfølgelig også et hit,” fortæller Pia Rye.

Du finder nemt et sommerhus i Blåvand i uge 7 hos Sommerhus-siden. Så kan du og familien også få ladet batterierne op med et helt særligt lys i en mørk tid, åbne vidder ved Vesterhavet, shopping og sjov i Blåvand By.

Find jers sommerhus i Blåvand i uge 7 på et øjeblik

Vil du også gerne nyde fordelene ved en afslappende vinterferie i et skønt sommerhus i Blåvand? Så skal du leje det på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse for enhver pengepung, og derfor kan du let og sikkert finde netop det hus, som skal danne rammen om jeres ferie i Blåvand i uge 7.

God service, bookede over internettet og fik tilsendt bookingbekræftelsen med post efter 3 dage. God service.

Top!

Vind hele lejebeløbet tilbage

Vi tilbyder dig udlejning af sommerhuse med automatisk gevinst chance. Én gang om måneden holder vi nemlig Feline Ferie Lotteri blandt alle godkendte bookinger og finder frem til en heldig vinder. Præmien er hele det beløb det kostede at leje jeres sommerhus. Din bookingbekræftelse kan altså være jeres adgangsbillet til en ferie med penge til flere udflugter end I havde planlagt på forhånd. (Bemærk at konkurrencen er købsbetinget. Gældende regler).

Her får du den skarpeste prisgaranti

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste. Hvis du skulle finde sommerhuset til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, overfører vi hele prisforskellen plus en bonus på 1.000 kroner direkte til din bankkonto. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Overhovedet ingen problemer ved online bookingen og der kom hurtigt svar på alle spørgsmål.

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand

  Blåvand er et roligt og meget populært sommerhusområde som er beliggende i enestående smuk natur tæt ved halvøen Skallingen. Her finder I en super lækker og børnevenlig sandstrand, spændende butikker samt outlets og spisesteder i Blåvand by.
  Skønt, rummeligt sommerhus i to plan til 10 personer i Blåvand.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.