Del

Artikler

 1. Sommerhus London

  Nyd udsigten fra London Eye, sejl en tur på Themsen og nyd byens gader der er et rent Eldorado af shopping. Piccadilly Circus, Oxford Street og Trafalgar Square skal bare opleves - og så er der jo også alle museerne og teatrene.
  1-værelses lejlighed til 2 personer 5 km fra London.
 2. Sommerhus Skotland

  Landet er mest kendt for sin produktion af fin whisky, sit smukke og betagende højland, samt for sækkepiber og mænd i kilte, hvis farver og mønstre repræsenterer forskellige klaner. Og så er der selvfølgelig søuhyret i Loch Ness - selv om der endnu ikke er nogen der har set det.
  3-værelses lejlighed til 4 personer i Fife.
 3. Sommerhus Syd England

  Den sydlige del af England er grønne bakkelandskaber, moseområder, Dovers hvide kyster og maleriske grevskaber. Det er også romerbyen Bath, Stonehenge, Canterbury med den imponerende katedral - og skovene ved Sherwood og Nottingham, hvor I kan gå i Robin Hood's fodspor.
  Ferielejlighed til 5 personer i Syd England
 4. Sommerhus Storbritannien

  Det er altid en spændende oplevelse at tage på ferie og opleve den ganske særlige atmosfære der findes overalt i Storbritannien. Det gælder, uanset om man tager på ferie i eller tæt ved én af landets store byer, eller man i stedet foretrækker en dejlig og afstressende ferie i det naturskønne, britiske landskab.
  2-værelses hus til 2 personer i udkanten af Tiverton.

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier
 • Alle
 • Storbritannien