Del

Artikler

 1. Sommerhus Peloponnes

  På Peloponnes findes der områder, hvor grundstenene til vor tids vestlige civilisation blev lagt. Igennem flere århundreder før vor tidsregning blev her opført imponerende bygningsværker… Hele seks steder på halvøen er optaget på UNESCO’s verdensarvs liste.
  Lejlighed til 5 personer i Porto Heli Hapimag tæt på stranden.
 2. Sommerhus Kreta

  Kreta har formentlig Europas mildeste klima. Foråret starter i begyndelsen af april, hvor de vilde blomster pryder hver mark og vejside, og hvor luften er mættet med duft af appelsiner og citroner - og det regner ikke om sommeren.
  Somemrhus til 2 personer med privat udendørs pool i Platanias.
 3. Sommerhus Korfu

  Korfu er et fortryllende sted - øen er kendt for at være meget grøn og frodig, de mange oliventræer, sine fantastiske sandstrande, og alle dens gode turistfaciliteter. Der er mange steder hvor man kan leje biler, cykler, scootere og ’segways’, så man på egen hånd kan udforske øen.
  1-værelses lejlighed i Boukari med udsigt over havet.
 4. Sommerhus Grækenland

  Blændende hvidkalkede huse med azurblå vinduer og døre. Små hvide kirker, der strækker sine kupler op mod den blå himmel, masser af solskin og vidunderlige strande – Grækenland skaber charmerende billeder og har altid fascineret sine gæster.
  1-værelses lejlighed til 2 personer i Hersonissos.

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier