Del

Artikler

 1. Sommerhus Albufeira

  Albufeira er Algarvekystens største ferieby. De små gader byder på gode muligheder for shopping, særligt tøj og læderbutikker er der mange af - og også gavebutikker samt restauranter og barer. I tilgift får I nogle af de bedste sandstrande i Portugal.
  1-værelses villa til 4 personer med egen pool i Albufeira.
 2. Sommerhus Algarve

  Algarve er perfekt for alle der ønsker sol, varme og pragtfulde badestrande. Nyd en dejlig middag i de lokale restauranter og nyd atmosfæren i de mange små byer, som emmer af historie med små monumenter, historiske pladser og brostensbelagte gader og stræder.
  1-værelses lejlighed til 2 personer i Carvoeiro.
 3. Sommerhus Lissabon

  Lissabon byder ikke kun på de samme muligheder for shopping, cafemiljø og spændende gader, som også findes i andre byer. Her får I også store naturoplevelser. Atlanterhavet ligger så at sige lige uden for byporten, og vest for byen findes en nationalpark, der byder på mange muligheder for rekreation.
  Lejlighed til 4 personer i centrum af Lissabon.
 4. Sommerhus Alentejo

  Med et farvestrålende landskab, brede åbne veje og blændende, kalkede landsbyer anses de store vidder i Alentejo som én af de mest pittoreske dele af Portugal. Der er nærmest garanti for solskin og blå himmel. Et besøg i nationalparken Parque Natural da Serra de São Marmede er et must.
  ferielejlighed med pool i Alentejo
 5. Sommerhus Costa de Lisboa

  Costa de Lisboa ligger ved Lissabon. Perfekt når man vil kombinere badeferie med storbyferie. Området har et mildt, tempereret klima med korte vintre og lange varme somre med temperaturer på ca. 28 grader fra maj til september.
  Villa til 8 personer med egen pool i Charneca da Caparica.
 6. Sommerhus Costa da Prata

  Costa da Prata, eller ’sølvkysten’, er et særdeles populært ferieområde i den centrale del af Portugal, cirka 150 km nord for Lissabon. Denne del af landet er kendt for sine meget fine sandstrande, der er som skabt til en dejlig badeferie.
  Lejlighed til 4 personer i Soure.
 7. Sommerhus Costa Verde

  Costa Verde er beliggende i den nordvestlige del af Portugal, ikke langt fra grænsen til Spanien. Navnet ’den grønne kyst’ kommer fra den intense farve af vegetationen, som står i kontrast til de kridthvide, flotte sandstrande der ellers findes langs denne del af Atlanterhavet.
  Sommerhus til 6 personer ved Costa Verde
 8. Sommerhus Montanhas

  Montanhas er et dejligt ferieområde i den centrale, nordlige del af Portugal, beliggende omtrent halvvejs mellem havnebyen Porto og Salamanca, der ligger i Spanien. Her kan man finde sneklædte bjergtoppe, tætte skove, og dale omkranset af dramatiske klippeformationer.
  Charmerende ferielejlighed til 6 personer i det nordlige Portugal, Duoro Superior.
 9. Sommerhus Portugal

  Portugal er et perfekt ferieland med skønne strande, smuk natur, middelalderborge, klostre, gamle og maleriske landsbyer, pulserende storbyer, kulinariske oplevelser og et lavt prisniveau.
  Lejlighed til 2 personer med pool i Portimão.