Del

Artikler

 1. Sommerhus Krk

  Krk har en lang kystlinje lige ud til det dejligt varme og azurblå Adriaterhav, og øens strande er et sandt eldorado for alle, der vil på badeferie. Pragtfulde strande og maleriske kystbyer som Baska, Krk, Malinske, Nijnice og Punat tiltrækker hvert år rigtig mange gæster.
  Skønt feriehus med swimmingpool til 5 personer i den lille fiskerby Njivice.
 2. Sommerhus Rab

  Den kroatiske ø Rab i Kvarner Bugten er et af de mest solrige områder i Europa. Landskabet veksler mellem et goldt stenlandskab og frodig middelhavsvegetation med en dejlig ren luft og dufte af salvie og lavendel. Strandene er meget børnevenlige og det er billigt at gå ud og spise.
  Skøn ferielejlighed til 5 personer i Barbat, kun 5 km fra Rab.
 3. Sommerhus Rijeka

  Rijeka er fuld af kontraster: Der er flotte strande, samtidig med ligger bjergene ikke langt væk – til skiområdet ved Platak er der kun 10 km kørsel. I den gamle bydel ligger fæstningen Trsat på et højdedrag med helligdommen ’Madonna fra Trsat’.
  Hyggelig ferielejlighed til 3 personer beliggende på en bjergskråning i ferieområdet Volosko.
 4. Sommerhus Kvarner Bugt

  I Kvarner Bugt finder man nogle af Kroatiens ældste turist institutioner. I den traditionelle kurby Opatija startede det hele med åbningen af Hotel Kvarner i 1884, det første hotel ved Adriaterhavets østkyst. Det milde klima og den friske luft har desuden sørget for udviklingen af et wellness-industri.
  Skøn ferielejlighed til 9 personer i Malinska, kun 20 m fra havet.
 5. Sommerhus Pula

  Pula befinder sig på sydspidsen af halvøen Istrien og er områdets største by. Den ligger ved foden af syv høje hvorfra der er en pragtfuld udsigt ud over Adriaterhavet. De idylliske omgivelser er uberørte og fortryllende. Oplev det store, romerske amfiteater, det milde klima og det rolige, smukke hav.
  Dejligt feriehus til 6 personer med swimmingpool i den lille by Pomer i Pula.
 6. Sommerhus Istrien

  Istrien-halvøen i Kroatien er et vaskeægte ferieparadis. Langs den mere end 1000 km lange kystlinje skvulper det krystalklare Adriaterhav, klimaert er fantastisk og temperaturen når sjældent under 20 grader før november.
  Dejlig ferielejlighed til 5 personer i Umag, beliggende i bydelen Moela, kun 50 m fra havet.
 7. Sommerhus Brac

  Brac er en af de smukkeste øer i den store dalmatiske skærgård i det sydlige Kroatien, bare en time med færge fra byen Split. Det er en frodig ø med vin, mandariner, kiwi og naturligvis oliven. Et af Dalmatiens ældste vinhuse finder man på øen, og den lokale vin, Bolski Plavac, kan anbefales.
  Ferielejlighed til 4 personer i fred og ro udenfor byen Bol på øen Brac.
 8. Sommerhus Trogir

  Trogir er en historisk, kroatisk havneby ved Adriaterhavet ikke langt fra Split. Byens historiske midte har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1997. I dne ældste bydel kan man gå over en bro der fører til den smukke ø Ciovo.
  Ferielejlighed til 7 personer i Trogir.
 9. Sommerhus Zadar

  Zadars historie strækker sig næsten 3000 år tilbage i tiden, og her findes en række smukke bygningsværker, både fra romerrigets tid og fra middelalderen. Fuldmånenætter, et Havorgel og storslåede naturoplevelser i lokalområdet venter jer på denne skønne plet af Kroatien.
  Ferielejlighed til 4 personer i Poljana D. Domjanica.
 10. Sommerhus Dalmatien

  Dalmatien udgør den sydvestlige del af Kroatien. De lange, hvide sandstrande ved det azurblå Adriaterhav og de smukke omgivelser skaber noget nær det perfekte sted til en badeferie. Antallet af solskinstimer er blandt de højeste i Europa.
  Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 5 personer i Brodarica med fælles pool.

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier