Del

Artikler

 1. Sommerhus Oslo

  Slå to fluer med ét smæk når I både får sommerhuse i flot natur og nem adgang til Norges spændende hovedstad på samme tid. Tag turen op ad byens hovestrøg, Karl Johans gate, og nyd udsigten ud over byen og dens flotte omgivelser fra skihoppet ved Holmenkoll.
 2. Skiferie Norge

  Norge er kendt for den fantastiske natur med høje bjerge (fjelde), fjorde, uberørte landskaber, samt en lang og afvekslende kyststrækning helt op til polarregionen. I store dele af Norge finder man storslåede og dramatiske naturscenerier og landskaber.
 3. Skiferie Norefjell

  Norefjell regnes som Oslos nærmeste højfjeld. I godt vejr kan man nyde udsigten over 40.000 kvadratkilometer af Norge. Ved Norefjell Skicenter findes 26 alpine pister, over 100 km km langrend, snowboardpark og børneområder - kort sagt noget for fleste.
  Ferielejlighed til 3 personer i Norefjell
 4. Skiferie Vrådal

  I det idylliske Vrådal kan hele familien få en dejlig ferie med mange timer på ski. Vrådal venter lige om hjørnet i mere end én forstand: Turen fra Danmark er kort, man kan bo tæt ved pisterne, og der er næsten ingen ventetid ved lifterne. Der er 16 km alpine pister og 35 km til langrend.
  Feriehus til 10 personer i Vrådal
 5. Skiferie Trysil

  Trysil er Norges største og mest populære skisportssted, som er kendt for sine velpræparerede og lange pister. Der er skiløb i verdensklasse og dertil mange moderne og luksuriøse ferieboliger. Området byder på en samlet pistelængde på 71 km med i alt 31 lifter og 66 nedfarter.
  Feriehus til 12 personer i Trysil
 6. Skiferie Lillehammer

  Lillehammer er mest kendt som værtsby for Vinter-OL i 1994. I området, som er en del af Gudbrandsdalen, er der særdeles gode forhold for alle der står på ski, både langrend og alpine discipliner. Inden for en times kørsel fra centrum af byen findes 6 skicentre med til sammen 45 skilifte med 42 nedfarter.
  Feriehus til 5 personer i Lillehammer
 7. Skiferie Hemsedal

  Hemsedal er et af de bedste steder i Norge at stå på ski. Her findes der varieret skiløb og skicentret har 24 lifter og 52 pister med forskellige sværhedsgrader fra de nemmeste grønne pister til de mest vanskelige sorte pister.
  Hytte til 6 personer i Hemsedal.
 8. Skiferie Geilo

  I Geilo ligger oplevelserne bogstaveligt talt for éns fødder i form af to fjeldtyper. Med børneområder og boulevardbrede nedfarter til børn og begyndere på den ene side. Og på den anden side: Udfordringer og vovede nedfarter til dem, der ved, hvordan pisterne skal skæres.
  Feriehus til 10 personer lige ved Geilolia alpinanlæg.
 9. Sommerhus Norge

  Norge er kendt for den fantastiske natur med høje bjerge (fjelde), fjorde, uberørte landskaber, samt en lang og afvekslende kyststrækning helt op til polarregionen. Her venter storslåede og dramatiske naturscenerier og landskaber - og nogle af Europas bedste skisportssteder.
  Sommerhus til 2 personer på Ingarö.

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier