Del

Artikler

 1. Skiferie Idre

  Idre Fjäll er familiens favoritdestination for en dejlig afvekslende skiferie. Der venter 40 pister, fra de mest venlige til de rigtig sorte. Området ligger i det nordvestlige Dalarna – et varieret og flot terræn med pister i alle sværhedsgrader.
 2. Skiferie Sverige

  Skiferie i Sverige betyder skiløb og sjov i sneen for hele familien. Hyggelige hytter og pister, som passer både for begyndere og avancerede skiløber, dertil store vidder og en vidunderlig natur – det venter dig i vinter-Sverige.
  Skihytte til 4 personer i Köarskär, 8 km fra Sälens skisportsområde.
 3. Sommerhus Vimmerby

  Eventyrparken Astrid Lindgrens Verden er et af de klassiske og helt oplagte udflugtsmål. Her kan børnene møde Pippi, Kling og Klang, Emil og Ida, Ronja Røverdatter og alle de andre figurer fra Astrid Lindgrens bøger og opleve en række af miljøerne fra bøgerne.
  Dobbelthus til 4 personer i Blåklockevägen.
 4. Sommerhus Sydsverige

  I Sydsverige findes hverken samer, rener, nordlys eller midnatssol, men til gengæld er her lange, hvide sandstrande, bølgende marker så langt øjet rækker, og små grønne bakker, der med mild hånd er strøet ud over landskabet. 
  Sommerhus til 6 personer i Syd Sverige
 5. Skiferie Åre

  Åre er Skandinaviens hotspot og er kåret til ’Leading Mountain Resort of the World’ med perfekt skiløb på alle niveauer. Skiområdet i Åre består af tre forskellige områder, der har hver sit særpræg. Området er perfekt til både par og familier.
  Feriehus til 10 personer perfekt beliggende i Åre Björnen.
 6. Sommerhus Skåne

  Skåne er på mange måder en særlig del af Sverige. Her findes dejlige, lange sandstrande, og klimaet er det samme som i Danmark. Selv om der er meget opdyrket land i Skåne er man ikke i tvivl om at man befinder sig i Sverige, når man kører lidt ind i landet. Naturen er oplagt til gå- og cykelture.
  Hus til 4 personer med swimmingpool i Helsingborg.
 7. Sommerhus Småland

  Småland i det sydlige Sverige er perfekt til familieferie. Her er både natur og forlystelser i topklasse. Tag lige Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i det østlige Småland. Leg i Villa Villekulla, besøg Katholt og gå på eventyr med Ronja Røverdatter i Mattisborgen.
  Sommerhus til 6 personer i Sävsjö.
 8. Skiferie Sälen

  Sälen præsenterer Nordeuropas største alpine skiområde: Nyd de dejlige pister på Lindvallen, Tandådalen, Kläppen, Högfjället og Hundfjället. Området byder i alt på 116 pister og ikke mindst masser af muligheder for familiens yngste.
  Fjeldhytte til 4 personer i hjertet af Sälenfjällen.
 9. Sommerhus Gotland

  Det er en oplevelse ud over det sædvanlige at besøge Gotland – ikke mindst øens største by, Visby, der er den bedst bevarede middelalderby i hele Europa. Det regner meget lidt på Gotland, der også byder på en lang og spændende kyststrækning.
  Feriehus til 4 personer i Kvisttigen.
 10. Sommerhus Stockholm

  En storby ferie i Stockholm, byder året rundt på masser af atmosfære og oplevelser. Det gælder uanset om man foretrækker at vandre rundt på egen hånd, eller hellere vil på en guidet tur til alle de største seværdigheder.
  Lejlighed til 2 personer i det centrale Stockholm.