Del

Artikler

 1. Skiferie Les Collons

  Les Collons hører med til det omfattende skiområde De 4 Dale med over 400 km pister og 92 lifter. I nærheden ligger også det kendte skisportssted Thyon med den populære snowpark ’Centralparken’.
  Ferielejlighed til 4 personer i Les Collons
 2. Skiferie Zermatt

  Zermatt er en idyllisk og samtidig mondæn turistby, med en flot udsigt til den berømte alpetop Matterhorn (4.477 m). Zermatt byder på alt fra børnebakker til pukkelpister og hænger, gennem det store område’Skirama’, sammen med Valtournenche og Cervinia i Italien.
  Ferielejlighed til 2 personer i Zermatt
 3. Skiferie Veysonnaz

  Den hyggelige bjerglandsby Veysonnaz ligger i de schweiziske alper med smukke panorama-udsigter over den frodige Rhône-dal, hvor vinmarkerne gror op ad skråningerne. Veysonnaz hører med til skiområdet de 4 dale, med masser af pister i alle sværhedsgrader.
  Ferielejlighed til 2 personer i Veysonnaz
 4. Skiferie La Tzoumaz

  Sammen med Veysonnaz, Thyon, Verbier og flere andre byer er La Tzoumaz en del af systemet de 4 dale - et af Europas største og mest komplette skiområder. Alt i alt et område med masser af godt skiløb og fine aktivitetsmuligheder, for de kræsne, men også for familier.
  Ferielejlighed til 4 personer i La Tzoumaz
 5. Skiferie Haute-Nendaz

  Haute-Nendaz er beliggende midt i skiområdet de 4 dale, hvor også Verbier, Veysonnaz og Tzoumaz hører med til. Der gøres meget for børnefamilierne i Haute-Nendaz, og byen er tildelt kvalitets-mærket – ’Welcome to Families’ af det Schweiziske turistråd.
  Ferielejlighed til 2 personer i Haute Nendaz
 6. Skiferie Saas-Fee

  Saas-Fee byder på mere end 100 km pister, isklatring, curling, langrend, snesko vandring og heliskiing. Om sommeren er der skiløb på gletsjeren. Udsigten til hele 13 majestætiske bjerge på mere end 4000 meter har givet Saas-Fee tilnavnet "Alpernes Perle".
  Ferielejlighed til 3 personer i Saas Fee
 7. Skiferie Siviez

  Siviez hører med til skiområdet ved Nendaz, som er beliggende midt i de 4 dale, hvor også Verbier, Veysonnaz og Tzoumaz hører med. Det her er ét af de mest attraktive skiområder i Alperne med nedfarter i alle variationer: Stort, solrige pister, brede og som regel belagt med puddersne.
  Ferielejlighed til 2 personer i Siviez
 8. Skiferie Wallis

  Wallis er hjemsted for en perlerække af de mest populære skisportssteder i Schweiz. Her findes Matterhorn og 50 andre bjerge, der rejser sig mere end 4000 meter op mod himlen. Om sommeren er området ideelt for vandrere.
  Feriehus til 2 personer i Wallis
 9. Skiferie Grindelwald

  Grindelwald byder på i alt 220 km pister og 44 lifter. Fine forhold for både nybegynder som den erfarne skiløber/snowboarder. Der er også et sportscenter, hvor man kan dyrke fitness og isskøjtning; for børnene er der et legeland og til wellness tilbydes der sauna.
  Ferielejlighed til 2 personer i Grindelwald
 10. Skiferie Laax

  Det fantastiske skiområde Laax består af byerne Flims, Laax og Falera og ligger i de østlige Schweiziske alper. Mange udfordringer på alle nivauer og et meget populært sted blandt snowboardere. Prisniveauet er efter schweiziske forhold rimeligt, så børnefamilierne også kan være med.
  Ferielejlighed til 4 personer i Laax

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier