Del

Artikler

 1. Sommerhus Sæby uge 30

  Et sommerhus Sæby uge 30 er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
  Emne nr. 332-098610
 2. Sommerhus Sæby

  Den maleriske by Sæby har meget at byde på, hvad ferie angår. Sommerhusene er beliggende tæt på den skønne strand, og rundt om går en brostensbelagt sti. Syd for stranden ligger en fiskeri- og lystbådehavn.
 3. Sommerhus Lyngså

  Lyngså ligger i Nordjylland lige overfor øen Læsø og er omgivet af den skønne natur ved Kattegat.
 4. Sommerhus Bratten

  Bratten er et dejligt og hyggeligt sommerhusområde nord for Frederikshavn i Østjylland, omgivet af skovarealer og en familievenlig sandstrand.
  Sommerhus til 6 personer i Bratten
 5. Sommerhus Jerup

  Jerup er en hyggelig landsby omkring 12 km nordvest for Frederikshavn i Nordjylland. Byen er beliggende direkte til Kattegat og er omgivet af et malerisk hedelandskab. Jerup er et godt udgangspunkt til alle Nordjyllands attraktioner.
  Sommerhus til 6 personer i Jerup
 6. Sommerhus Napstjært

  Den lille by Napstjært er beliggende i Nordøstjylland mellem Ålbæk og Jerup. Kun 4 km væk, i den hyggelige, tidligere fiskerby, findes en lille fiskerby, indkøbsmuligheder og et sportscenter.
  Sommerhus til 4 personer i Napstjært
 7. Sommerhus Strandby

  Det nordlige Østjylland er meget varieret og hører til et af de smukkeste områder i Danmark. Langs hele kysten er der skønne sandstrande, som er et paradis for både store og små.
  Sommerhus til 5 personer i Strandby
 8. Sommerhus Frederikshavn

  Med mere end 23.000 indbyggere er Frederikshavn en af de større byer i Nordjylland, med mange kulturelle tilbud og en skøn natur. Mange af strandene har fået kvalitetsmærket ”Blå Flag”.
  Sommerhus til 4 personer ved Frederikshavn

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier