Del
 1. Skiferie Østrig

  Velkommen til et af verdens mest populære skiferie lande. De majestætiske østrigske Alper venter med udfordringer til både nybegyndere og erfarne skiløbere. Læs mere om de mest populære områder.
 2. Skiferie St. Anton

  Mondæne St. Anton byder på skiløb i topklasse. Byen er desuden kendt for sit internationale flair, sine stort set snesikre sæsoner og for områdets udsøgte offpiste-muligheder.
 3. Skiferie Ischgl

  Ischgl er Østrigs svar på topklasse, når det gælder alt lige fra et bredt skiløb til en sprængfyldt omgang afterski. Den er også kendt som fest- og partyby og er derfor ikke egnet til børnefamilier. Et af de store trækplastre, som bare skal opleves i Ischgl, er at tage et smut til Schweiz på ski.
  Ferielejlighed til 8 personer i Ischgl
 4. Skiferie Sölden

  Sölden er absolut et af de bedste og mest snesikre skiområder i Østrig. Byen er beliggende i den vestligste del af Alpelandet og har et særdeles velfungerende skiterræn. Terrænets længste nedfart er på ikke mindre end 11 km, og der findes derudover 2 fun parks til snowboardere.
  Ferielejlighed til 2 personer i Sölden
 5. Skiferie Kappl

  Kappl er en meget hyggelig østrigsk by, der snor sig fra landevejen og op ad bjerget. Prisniveauet her er næsten halveret i forhold til nabobyen Ischgl. Kappl byder på rolige omgivelser, hvilket gør byen ideel for familier med børn - ikke mindst på grund af dens 6 kilometer lange kælkebakke.
  Ferielejlighed til 5 personer i Kappl
 6. Skiferie Zillertal

  Skiområdet hedder ’Zillertal Arena’ - et af Østrigs største og mest moderne skiferie-områder med hele 625 km pister at vælge imellem. Området henvender sig til alle aldersgrupper og niveauer, og er ideelt til familier med børn.
  Ferielejlighed til 4 personer i Zillertal
 7. Skiferie Serfaus

  Området har 212 km pister, hvoraf de 131 km ligger over 2.000 meter. Det er muligt at komme rundt på hele området på blå og lettere røde pister, hvilket gør skiområdet til en rigtig god destination for nybegyndere og familier. Der er to store og fantastisk flotte børneområder, samt en fun park.
  Ferielejlighed til 4 personer i Serfaus
 8. Skiferie Wagrain

  Charmerende Wagrain tryllebinder tusindvis af ski-entusiaster hvert år, med masser af skønne oplevelser i sneen for børn, unge og ældre på alle niveauer. Skiområdet ved populære Wagrain er del af ’Salzburger Sportwelt Amade’ – ét af de største sammenhængende skiområder i Alperne.
  Ferielejlighed til 6 personer i Wagrain
 9. Sommerhus Tyrol

  Det bjergrige Tyrol har det hele til en aktiv og hyggelig ferie. Mellem de storslåede, majestætiske bjerge finder man dybe dale, græsgange med fredsommeligt gumlende køer, spejlblanke søer, dybe skove og pittoreske alpebyer fulde af charme, atmosfære og gemytlige østrigere.
  Ferielejlighed til 2 personer i Tyrol
 10. Skiferie Hinterglemm

  Hinterglemm danner sammen med Saalbach Østrigs store skiferie duo og er kendt for sit fantastiske skiterræn til alle niveauer, for sin livlige afterski og for den hyggelige bilfrie bymidte. Sammen med Saalbach kan Hinterglemm byde på 200 km sublime pister og 55 lifter.
  Ferielejlighed til 8 personer i Hinterglemm