Del

Artikler

 1. Skiferie Østrig

  Velkommen til et af verdens mest populære skiferie lande. De majestætiske østrigske Alper venter med udfordringer til både nybegyndere og erfarne skiløbere. Læs mere om de mest populære områder.
 2. Skiferie St. Anton

  Mondæne St. Anton byder på skiløb i topklasse. Byen er desuden kendt for sit internationale flair, sine stort set snesikre sæsoner og for områdets udsøgte offpiste-muligheder.
 3. Skiferie Ischgl

  Ischgl er Østrigs svar på topklasse, når det gælder alt lige fra et bredt skiløb til en sprængfyldt omgang afterski. Den er også kendt som fest- og partyby og er derfor ikke egnet til børnefamilier. Et af de store trækplastre, som bare skal opleves i Ischgl, er at tage et smut til Schweiz på ski.
  Ferielejlighed til 8 personer i Ischgl
 4. Skiferie Sölden

  Sölden er absolut et af de bedste og mest snesikre skiområder i Østrig. Byen er beliggende i den vestligste del af Alpelandet og har et særdeles velfungerende skiterræn. Terrænets længste nedfart er på ikke mindre end 11 km, og der findes derudover 2 fun parks til snowboardere.
  Ferielejlighed til 2 personer i Sölden
 5. Skiferie Kappl

  Kappl er en meget hyggelig østrigsk by, der snor sig fra landevejen og op ad bjerget. Prisniveauet her er næsten halveret i forhold til nabobyen Ischgl. Kappl byder på rolige omgivelser, hvilket gør byen ideel for familier med børn - ikke mindst på grund af dens 6 kilometer lange kælkebakke.
  Ferielejlighed til 5 personer i Kappl