Del

Artikler

 1. Skiferie Berchtesgaden

  Berchtesgaden er en hyggelig bjergby i Alperne i det sydøstlige hjørne af Tyskland, tæt på den østrigske grænse, kun 30 kilometer Salzburg. Udover skiløb byder området på aktiviteter som bobslæde, curling, kaneture, skøjteløb og selvfølgelig masser af kælketure.
  Ferielejlighed til 2 personer i Berchtesgaden
 2. Skiferie Garmisch-Partenkirchen

  Udover skisport byder Garmisch-Partenkirchen på adskillige fritidsaktiviteter, bl.a. kælkebane, skøjtebaner, curling, kaneture, tennis, squash, 100 km vandrestier op til 1800 meters højde og et kæmpe stort badeland.
  Lejlighed til 2 personer i Grainau.
 3. Skiferie Tyskland

  Der er mange muligheder for at stå på ski i Tyskland. Mange besøger skisportsstederne i de tyske Alper, som Berchtesgaden eller Garmisch-Partenkirchen. Men også i det nordlige Tyskland, i Harzen, og i Østtyskland kan man holde en fin vinterferie.
 4. Sommerhus Schwarzwald

  Grønne tætte skove, vandfald og bjergtagende søer, smukke gamle kulturbyer, hyggelige landsbyer og huse på pæle er blot nogle af højdepunkterne i Schwarzwald området. Rhindalen er frodig, grøn og mild med vinbjerge og hyggelige landsbyer som perler på en snor.
  Skøn ferielejlighed til 4 personer i Alpirsbach med en smuk udsigt.
 5. Sommerhus Baden-Württemberg

  Baden-Württemberg er et solrigt hjørne i den sydvestlige del af Tyskland, og har en stor produktion af vin. Områder som Rhindalen og Schwarzwald er populære udflugtsmål, som ikke er til at komme uden om. Der er fire store byer og derudover en perlerække af købstæder og landsbyer i det flotte landskab.
  Lejlighed til 2 personer i Bühlertal.
 6. Sommerhus Thüringer Wald

  Thüringer Wald er et meget brugt tur- og rekreationsområde. Den kendte vandringsvej ’Rennsteig’, der oprindeligt var en grænsevej mellem Thüringen og Franken, følger Thüringer Wald på langs, og her ligger det også det kendte vintersportssted Oberhof.
  Ferielejlighed til 2 personer i Thüringer Wald
 7. Sommerhus Thüringen

  En tredjedel af Thüringen består af skov, bl.a. Thüringer Wald hvor der findes flere skisportssteder. Det er også i denne del af Tyskland at man finder byen Weimar. Store dele af dens centrum er med på UNESCO's liste over Verdens Arv.
  Sommerhus til 8 personer i Thüringen
 8. Sommerhus Schleswig-Holstein

  Den nordligste del af Tyskland byder på en perlerække af badesteder ved både Nordsøen og Østersøen. Hovedstaden er Kiel der byder på spændende shopping muligheder; det samme gør Flensburg. Lübeck blev en rig by på grund af handel, og har bevaret sit middeladerlig udseende; den er helt klar en udflugt værd.
  Sommerhus til 4 personer i Schleswig-Holstein
 9. Sommerhus Sachsen

  Hovedstaden Dresden har en mangeårig historie som residens for Sachsens kurfyrster og konger og udviklede sig gennem tiden til en vigtig kulturby. Andre populære rejsemål er Erzgebirge, nationalparken "Sachsens Schweiz" og byen Meissen, hvor noget af verdens fineste porcelæn bliver til.
  Flydende ferielejlighed til 2 personer på søren Geierswalder.
 10. Sommerhus Sachsen-Anhalt

  Vin, hygge, slotte, borge, maleriske landskaber – det er derfor turisterne besøger områderne ved Mosel, hvor der festes mange gange i sammenhæng med vinhøsten.
  Feriehus til 2 personer i Sachsen Anhalt