Del

Artikler

 1. Sommerhus Alicante

  Alicante bærer tilnavnet ’den lysende by’ – og lyset i den spanske storby er også specielt. Glæd jer til at opleve den gamle bydel, strandene, varmen og lyset.
  Sommerhus til 2 personer ved Alicante
 2. Sommerhus Andalusien

  I Andalusien finder man det bedste i Spanien: Et varmt og solrigt klima, brede sandstrande ud til Middelhavet, kulinariske highlights og masser af kultur. Læg dertil en perlerække af byer som Sevilla, Cordoba og Granada med det verdensberømte mauriske mesterværk Alhambra.
  Lejlighed til 2 personer med fælles pool i Alozaina.
 3. Sommerhus Barcelona

  Barcelona er Spaniens næststørste by og et økonomisk og kulturelt centrum. Spis tapas, se Gaudis herlige arkitektur, tag en dukkert i Middelhavet eller bliv væk i det gotiske kvarter. Oplev også Gaudi'a fantastiske bygninger og skulpturer og tag en slentretur ned ad Ramblaen.
  3-værelses lejlighed til 4 personer i Barcelona.
 4. Sommerhus Catalonien

  Med sine spektakulære strande langs Costa Brava, en verdensberømt gastronomi og berømte kunstnere som Gaudí og Dalí er denne region et af de mest besøgte turistrejsemål i Spanien. Oplev Barcelona, de pragtfulde strande, storslået natur og meget mere.
  1-værelses lejlighed til 2 personer i Beuda.
 5. Sommerhus Costa Blanca

  Den 200 kilometer lange Costa Blanca - den hvide kyst – ligger nord og syd for Alicante midt på Spaniens østkyst. Herlige sandstrande, charmerende badebyer, autentiske vingårde og dejlig natur – det møder man i denne idylliske og solbeskinnede del af Spanien.
  Sommershus til 6 personer
 6. Sommerhus Costa Brava

  Costa Brava i Catalonien byder på både daseferie, aktiv ferie og storbyferie. Oplev mikset af strande, Gaudis mesterværker, FC Barcelona's hjemmebane, Camp Nou, La Sagrada Familia og meget, meget mere.
  Ferielejlighed til 5 personer ved Costa Brava
 7. Sommerhus Costa del Sol

  På Costa del Sol får man serveret den helt rigtige kombination af sol, strand og spændende oplevelser. Der er eksklusive Marbella, den kendte badeby Torremolinos, endnu mere strandliv i Fuengirola og den dynamiske havneby Malaga.
  Ferielejlighed til 4 personer i Costa del Sol
 8. Sommerhus Mallorca

  Det lune og skønne klima tiltrækker en masse turister i forårs-, sommer- og vintermånederne. Dejlige sandstrande, flotte klippekyster, høje bjerge, hyggelige bjergbyer og den smukke hovedstad lokker. Der er mange soltimer og en dejlig natur.
  Landhus til 14 personer i Cami Dels Reis.
 9. Sommerhus Spanien

  Spanien er et af de mest populære ferielande i Europa. Regioner som Costa del Sol, Costa Brava og Costa Blanca samt byer som Madrid, Barcelona eller Malaga er verdensberømte rejsemål, dertil kommer eftertragtede øer som Mallorca.
  2-værelses lejlighed til 2 personer i Córdoba/Baena.