Del

Artikler

 1. Skiferie Tignes

  Den franske skiby Tignes er kun blevet bygget med skiløb for øje – et ideelt sted for den sporty skiløber. Tignes er en del af et af verdens bedste skiområder – L’Espace Killy – som også tæller Val d’Isére. Her er snesikkert, og terrænet byder på noget for alle uanset niveau.
  2-værelses lejlighed med direkte adgang til skiområdet i Tignes.
 2. Skiferie Les Deux Alpes

  Les Deux Alpes er et fransk skiområde som ligger 70 km fra Grenoble i regionen Isère. Selve landsbyen er på 1650 m og lifterne går helt op til 3600 m. Her ligger også Europas største gletsjer, hvor man kan stå på ski hele året rundt. Les Deux Alpes er ét af Frankrigs ældste skiregioner.
  Ferielejlighed til 7 personer i Les Deux Alpes.
 3. Skiferie Val Thorens

  Val Thorens ligger i de franske Alper og er Europas højeste ski resort på 2.300 m. Hele skiområdet strækker sig over tre dale (Les Trois Vallées), hvor Val Thorens er én af dem. Med alt i alt 600 km piste er de tre dale det største sammenhængende skiområde i verden, forbundet med en fælles skipas.
  1-værelses lejlighed til 2 personer i Val Thorens.
 4. Sommerhus Rhone-Alpes

  Feriedrøm i regionen Rhône-Alpes: En alpehytte med smukke udsigter over blomster- og skovklædte bjerge og dale. I nærheden evig sne på Europas højeste bjerg Mont Blanc, dybe kløfter i Le Vercors, frodige, skovklædte bjergsider, barske, nøgne klippelandskaber, gletchere og floder.
  Sommerhus til 4 personer med swimmingpool i Cavaillon.

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier