Del

Artikler

 1. Skiferie Frankrig

  I Frankrig findes der mange gode skiområder. Nogle steder er anlagt som moderne satellitbyer uden ret meget atmosfære, men med et hav af pister og lifter. Dog kan man også opdage nogle små landsbyer som har bevaret deres oprindelige stemning og byder på dejligt skiløb.
 2. Sommerhus Frankrig

  Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
  1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.
 3. Sommerhus Sydfrankrig

  Blomstrende natur, vingårde, idylliske bjerglandsbyer, farverige markeder, masser af historie og kultur, dertil flotte sandstrande og spektakulære kyster – det er Sydfrankrig.
  3-værelses rækkehus til 4 personer med privat strand.
 4. Sommerhus Den Franske Riviera

  Den Franske Riviera, som også kaldes Côte d’Azur, er Middelhavskysten fra den italienske grænse til havnebyen Marseille. Langt over 100 km strand og klipper, som er lovprist for deres skønhed. Blot få kilometer fra det azurblå Middelhav rejser bjergene sig og giver dette helt fantastiske sceneri.
  Ferielejlighed til 4 personer i Côte d´Azur.
 5. Skiferie Tignes

  Den franske skiby Tignes er kun blevet bygget med skiløb for øje – et ideelt sted for den sporty skiløber. Tignes er en del af et af verdens bedste skiområder – L’Espace Killy – som også tæller Val d’Isére. Her er snesikkert, og terrænet byder på noget for alle uanset niveau.
  2-værelses lejlighed med direkte adgang til skiområdet i Tignes.
 6. Skiferie Les Deux Alpes

  Les Deux Alpes er et fransk skiområde som ligger 70 km fra Grenoble i regionen Isère. Selve landsbyen er på 1650 m og lifterne går helt op til 3600 m. Her ligger også Europas største gletsjer, hvor man kan stå på ski hele året rundt. Les Deux Alpes er ét af Frankrigs ældste skiregioner.
  Ferielejlighed til 7 personer i Les Deux Alpes.
 7. Skiferie Val Thorens

  Val Thorens ligger i de franske Alper og er Europas højeste ski resort på 2.300 m. Hele skiområdet strækker sig over tre dale (Les Trois Vallées), hvor Val Thorens er én af dem. Med alt i alt 600 km piste er de tre dale det største sammenhængende skiområde i verden, forbundet med en fælles skipas.
  1-værelses lejlighed til 2 personer i Val Thorens.
 8. Sommerhus Rhone-Alpes

  Feriedrøm i regionen Rhône-Alpes: En alpehytte med smukke udsigter over blomster- og skovklædte bjerge og dale. I nærheden evig sne på Europas højeste bjerg Mont Blanc, dybe kløfter i Le Vercors, frodige, skovklædte bjergsider, barske, nøgne klippelandskaber, gletchere og floder.
  Sommerhus til 4 personer med swimmingpool i Cavaillon.
 9. Sommerhus Provence

  Det solrige Provence er kendt for god mad, vin og parfume, sin smukke og vilde natur samt ikke mindst det fantastiske lys, som har tiltrukket mange kunstnere. De blomstrende lavendelmarker med de flotte blå og lilla farver er et andet kendetegn.
  2-værelses lejlighed til 2 personer i Ménerbes.
 10. Sommerhus Poitou-Charentes

  Regionen i den sydvestlige Frankrig grænser op mod Biscayabugten med to øer tæt på kysten og den berømte by La Rochelle som trækplaster. Poitou-Charentes byder ikke alene på spændende byer og mulighed for badeferie, sejlsport og lystfiskeri; det er også her, det berømte vindistrikt Cognac findes
  1-værelses lejlighed til 2 personer i La Rochelle.