Del

Artikler

 1. Sommerhus Firenze

  Firenze er Toscanas hovedby med et hav af kulturelle skatte og et dejligt opland. Der er mange fine, små byer med typiske italienske huse med skodder for vinduerne og snævre gader. I Firenze selv skal man bl.a. se byens katedral, Il Duomo, samt Broen Ponte Vecchio og Palazzo Medici.
  Lejlighed til 4 personer i udkanten af Firenze.
 2. Sommerhus Siena

  Siena er en perle af en middelalderby i det sydlige Toscana. Det historiske centrum er med på UNESCOs verdensarvsliste. Siena er i dag et af de bedst bevarede monumenter fra den rige italienske middelalderlige bykultur, selv universitetet fra 1240 er éf af Italiens ældste.
  5-værelses lejlighed til 7 personer i Siena.
 3. Sommerhus Pisa

  Man kan ikke komme uden om det i Pisa: Det Skæve Tårn er byens trækplaster. Den verdenskendte bygning er også et imponerende syn i lys marmor og med en hældning på 3,97 grader. Pisas gamle bydel er fyldt med historiske huse og kirker, smalle gader og dejlige butikker.
  3-værelses lejlighed til 4 personer i Pomarance.
 4. Sommerhus Lucca

  Lucca er én af de rigeste, flotteste og mest konservative byer i Norditalien. Den antikke toscanske bykerne er omgivet af en intakt og meget omfattende bred mur. Desuden er Lucca komponisten Giacomo Puccinis fødested, hans hus er i dag åben for offentligheden.
  Sommerhus til 4 personer med udendørs swimmingpool i Montuolo.
 5. Sommerhus Arezzo

  Middelalder byen Arezzo ligger på en høj bakke i Arnodalen ved motorvejen mellem Firenze og Rom. En række kirker og offentlige bygninger fra 1300- og 1400-tallet. giver byen en smuk historisk atmosfære, med synlige spor af både romansk og gotisk arkitektur.
  Lejlighed til 4 personer i Arezzo.
 6. Sommerhus Grosseto

  Grosseto ligger i Maremma området i den sydlige del af Toscana i et let kuperet kystlandskab. Provinshovedstaden har et hyggeligt historisk centrum, med gode ydermure og velbeskyttet af seks bastioner samt en fæstning med to porte.
  Lejlighed til 2 personer i Scarlino.
 7. Sommerhus Livorno

  Livorno er den vigtigste havneby i Toscana, hvorfra der går færger til bl.a. Elba, Sardinien og Korsika. Der er masser af flotte sandstrande i området. Også mange af de smukke, berømte toskanske byer ligger i omegnen. Ved den gamle Medici-havn troner den imposante fæstning ’Fortezza Vecchia’.
  Lejlighed til 2 personer i Castagnetto Carducci.
 8. Sommerhus Pistoia

  Pistoia er hovedbyen i Toscanas mindste provins og ligger idyllisk i den centrale del af regionen. Området består del s af en frodig slette, dels af de toskanske Appenniner, hvor man finder Abetone en times bilkørsel fra selve Pistoia by.
  2-værelses lejlighed til 2 personer i Pistoia.
 9. Sommerhus Prato

  Prato ligger ved foden af Appenninerne, kun 20 km nordvest for Firenze og er den næststørste by i Toscana. Prato er blandt andet kendt for sin domkirke fra 900-tallet. Baglandet er mangfoldigt og har meget at byde på. Der er en flot udsigt over vinbjerge, olivenlunde og skove.
  4-værelses lejlighed til 6 personer i Prato.
 10. Sommerhus Massa-Carrara

  Provinsen Massa-Carrara ligger i den nordlige del af Toscana, der er opkaldt efter sine to vigtigste byer: Massa og Carrara. Tidligere var det vigtigste erhverv i området brydning af marmor. Efterhånden er man gået over til hovedsageligt at importere og forarbejde marmor- og granitblokke fra hele verden.
  3-værelses lejlighed til 4 personer i Marina di Massa.