Del

Artikler

 1. Skiferie Canazei

  I den nordlige del af Italien finder man den fantastiske skisportssby Canazei, som ligger i Fassa-dalen i provinsen Trentino. Det hele er en del af verdens største skiområde, Superski Dolomiti, hvor bare "nærområdet" byder på 500 km pister i alle sværhedsgrader.
  2-værelses lejlighed til 4 personer i Canazei.
 2. Skiferie Italien

  En skiferie i Italien byder på charme, velpræparerede pister, smuk natur og god mad. Italienerne elsker skiløb og det gode liv på en skiferie - sneen, solen og at sidde i en stol foran restauranten på bjerget.
  2-værelses lejlighed til 4 personer i Canazei.
 3. Sommerhus Gardasøen

  En imponerende bjergkulisse, dybblåt vand, eksotiske haver og et flot farvespil – det oplever man ved den populære norditalienske Gardasø. Lange strande finder man ved Manerba del Garda, Moniga del Garda eller på øen San Biagio.
  Lejlighed til 2 personer i centrum af Torbole.
 4. Sommerhus Sicilien

  Sicilien er citrusfrugternes ø, men er også præget af den mægtige Etna, som er Europas mest aktive vulkan. Man kan komme op ad Etnas barske, golde og nøgne bjergside i en firehjulstrukket bus med terrændæk. En tur, der også kan tages med svævebane.
  2-værelses lejlighed til 3 personer i Sampieri.
 5. Sommerhus Sardinien

  Sardinien har en vild skønhed: Oplev ’Smaragd kysten’ med de flotte farver og mondæne feriebyer, deltag i hyggelige landsbyfester, og besøg de hvide æsler på øen Asinara. Det klare turkisblå vand indbyder til snorkling og det kuperede terræn er perfekt til afvekslende ture med mountainbiken.
  3-værelses lejlighed til 4 personer i Castelsardo.
 6. Sommerhus Firenze

  Firenze er Toscanas hovedby med et hav af kulturelle skatte og et dejligt opland. Der er mange fine, små byer med typiske italienske huse med skodder for vinduerne og snævre gader. I Firenze selv skal man bl.a. se byens katedral, Il Duomo, samt Broen Ponte Vecchio og Palazzo Medici.
  Lejlighed til 4 personer i udkanten af Firenze.
 7. Sommerhus Siena

  Siena er en perle af en middelalderby i det sydlige Toscana. Det historiske centrum er med på UNESCOs verdensarvsliste. Siena er i dag et af de bedst bevarede monumenter fra den rige italienske middelalderlige bykultur, selv universitetet fra 1240 er éf af Italiens ældste.
  5-værelses lejlighed til 7 personer i Siena.
 8. Sommerhus Pisa

  Man kan ikke komme uden om det i Pisa: Det Skæve Tårn er byens trækplaster. Den verdenskendte bygning er også et imponerende syn i lys marmor og med en hældning på 3,97 grader. Pisas gamle bydel er fyldt med historiske huse og kirker, smalle gader og dejlige butikker.
  3-værelses lejlighed til 4 personer i Pomarance.
 9. Sommerhus Lucca

  Lucca er én af de rigeste, flotteste og mest konservative byer i Norditalien. Den antikke toscanske bykerne er omgivet af en intakt og meget omfattende bred mur. Desuden er Lucca komponisten Giacomo Puccinis fødested, hans hus er i dag åben for offentligheden.
  Sommerhus til 4 personer med udendørs swimmingpool i Montuolo.
 10. Sommerhus Arezzo

  Middelalder byen Arezzo ligger på en høj bakke i Arnodalen ved motorvejen mellem Firenze og Rom. En række kirker og offentlige bygninger fra 1300- og 1400-tallet. giver byen en smuk historisk atmosfære, med synlige spor af både romansk og gotisk arkitektur.
  Lejlighed til 4 personer i Arezzo.