Del

Artikler

 1. Sommerhus Øster Lyng

  Øster Lyng er et fredeligt sommerhusområde imellem Nykøbing Sjælland og Rørvig. Der er flere dejlige strande i området, både nord og syd for Øster Lyng. Bo i rolige og skønne omgivelser og få nem adgang til aktiviteter og oplevelser.
  Sommerhus til 4 personer i Øster Lyng
 2. Sommerhus Yderby Lyng

  Yderby Lyng er et roligt sommerhusområde i naturskønne omgivelser, som er beliggende helt ude i toppen af Sjællands Odde. Der er herlige strande mod syd, vest og øst, så I kommer til at bo tæt ved vandet. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Odsherred Zoo og Sommerland Sjælland.
  Sommerhus til 4 personer i Yderby Lyng
 3. Sommerhus Vig

  Vig er et roligt og skønt beliggende sommerhusområde ved de dejlige strande der findes ved den sydøstlige del af Sejerø Bugt. Lokalområdet er rigtig godt til gå- og cykelture, og der er fine muligheder for udflugter til f.eks. Sommerland Sjælland, Odsherred Zoo og Nykøbing Sjælland.
  Sommerhus til 4 personer i Vig
 4. Sommerhus Tengslemark Lyng

  Tengslemark Lyng er et fredeligt sommerhusområde i flotte omgivelser ved den inderste (nordlige) del af Sejerø Bugt. Her er gode strande, flot natur og mange fine udflugtsmuligheder. Besøg f.eks. de mange dyr i Odsherred Zoo og det store vandland i Sommerland Sjælland.
  Sommerhus til 2 personer i Tengslemark Lyng
 5. Sommerhus Sjællands Odde

  Sjællands Odde er et fredeligt og skønt sted at holde ferie. Der er hav og strande på begge sider af den smalle landtange; flere af strandene er meget børnevenlige. Naturen er skøn og indbyder til gå- og cykelture. Glæd jer til alle tiders ferie på spidsen af Sjælland!
  Sommerhus til 4 personer på Sjællands Odde
 6. Sommerhus Sejerø

  Sejerø er en skøn ferieø i farvandet vest for Odsherred. Øen huser et af de mindste sommerhusområder i Danmark. Til gengæld er her hav, strand, flot natur og suveræne muligheder for lystfiskeri, uanset hvilket sommerhus I vælger.
  Ferielejlighed til 4 personer på Sejerø
 7. Sommerhus Rørvig

  Rørvig er fredeligt og særdeles familievenligt sommerhusområde i den østlige ende af Odsherred, med super gode strande mod nord, øst og syd. Fra byens havn kan I sejle til Hundested og derfra tage på udflugt i Nordsjælland. Besøg også Sjællands Odde, Sommerland Sjælland og meget mere.
  Sommerhus til 5 personer i Rørvig
 8. Sommerhus Overby Lyng

  Her er der frit valg mellem flere dejlige strande, både ved Kattegat og langs Sejerø Bugt. Der er suveræne muligheder for gå- og cykelture – og kun få minutters kørsel til Sommerland Sjælland.
  Sommerhus til 4 personer i Overby Lyng
 9. Sommerhus Ordrup

  Ordrup er et naturskønt og meget fredeligt sted i den vestlige del af Odsherred. Sommerhusområdet strækker sig langs en stor del af Sejerø Bugt, og byder derfor på en perlerække af dejlige strande med roligt vand. Der er rige muligheder for gå- og cykelture samt for udflugter, aktiviteter og oplevelser.
  Sommerhus til 4 personer i Ordrup
 10. Sommerhus Nykøbing Sjælland

  Nykøbing Sjælland er et naturskønt og fredelige ferieområde, hvor der venter masser af dejlige oplevelser sammen med familien. Strandene ved Kattegat i nord og ved Nykøbing Bugt i syd giver rige muligheder for at hygge sig ved vandet – og der er masser af muligheder for udflugter.
  Sommerhus til 4 personer i Nykøbing Sj