Del

Artikler

 1. Sommerhus Nordsjælland

  De kilometerlange sandstrande på Nordsjælland er meget rene og børnevenlige, og har ofte modtaget det Blå Flag. Her findes et utal af fritidsaktiviteter som svømning, surfing, sejlads, dykning, golf, ridning, cykling og vandring.
  feriehus til 2 personer i Nordsjælland
 2. Sommerhus Græsted

  Idyllisk beliggende ved kysten præsenterer feriedestinationen Græsted sig som et familievenligt rejsemål. Området, som er præget af strand og skove, giver omgående lyst til fælles udendørs aktiviteter. Desuden lokker regionen med nogle fortryllende udflugtsmål.
  Sommerhus Græsted 130-E05311
 3. Sommerhus Udsholt

  Stranden ved Udsholt er dels med sten og dels med fint sand. Herfra kan man om sommeren nyde en fantastisk solnedgang i havet.
  Sommerhus til 6 personer i Udsholt
 4. Sommerhus Tisvildeleje

  Tisvildeleje er at de mest populære steder på den ”danske riviera”. Her findes den perfekte kombination af skønne strande, storslået natur og underholdning.
  Sommerhus til 5 personer i Tisvildeleje
 5. Sommerhus Rågeleje

  Den tidligere fiskerby Rågeleje er beliggende i det attraktive Nordsjælland, som ofte bliver forkælet af solen og besøg af berømtheder.
  Sommerhus til 4 personer i Rågeleje
 6. Sommerhus Hornbæk

  Kun 50 km fra den danske hovedstad København, ligger det lille ferieområde Hornbæk, en af de mest kendte badebyer på Nordkysten med en elegant atmosfære.
  Sommerhus til 4 personer i Hornbæk
 7. Sommerhus Gilleleje

  Gilleleje er Sjællands nordligst beliggende ferieområde ved Gilbjerg Hoved. Den populære, tidligere fiskerby har noget for enhver smag.
  Sommerhus til 4 personer i Gilleleje
 8. Sommerhus Dronningmølle

  Dronningmølle er et fredeligt og skønt beliggende sommerhusområde ved Nordsjællands kyst, midt imellem Gilleleje og Hornbæk. Nyd livet på den dejlige sandstrand eller tag på udflugt til aktiviteter og oplevelser i omegnen.
  Sommerhus til 4 personer i Dronningmølle