Del

Artikler

 1. Sommerhus Langeland

  Langeland er den største af de pragtfulde ferieperler der findes i det charmerende Sydfynske Øhav – og det er også den eneste af øerne der er broer til. Der findes flere skønne sommerhusområder på Langeland, som hver især har sit særpræg.
  Sommerhus til 4 personer i Spodsbjerg på Langeland
 2. Sommerhus Hou Strand

  Både Hou strand og Nordstranden er fine og børnevenlige strande. Hou er et oplagt valg for alle der nyder at dase på stranden, samtidig med at der ikke skal køres alt for langt efter aktiviteter og oplevelser.
  Sommerhus til 7 personer i Hou
 3. Sommerhus Dageløkke

  Dageløkke er et mindre og meget fredeligt sommerhusområde på den nordlige del af Langeland. Området er et oplagt valg for alle der først og fremmest søger ro og fred i flot natur tæt ved vandet.
  Sommerhus til 4 personer i Dageløkke
 4. Sommerhus Humble

  Humble er et roligt sommerhusområde i særdeles naturskønne omgivelser på den sydlige del af Langeland. Der er gode fiskemuligheder. Et godt valg når I søger naturoplevelser på første klasse.
  Sommerhus til 4 personer i Humble
 5. Sommerhus Ristinge

  Ristinge ligger på den sydlige del af Langeland, og er det største sommerhusområde på øen. Her finder I den suverænt bedste strand på hele øen. Et rigtig godt valg for familier der ønsker en kombination af fred og ro, en super børnevenlig strand og nem adgang til aktiviteter og oplevelser.
  Sommerhus til 4 personer i Ristinge
 6. Sommerhus Spodsbjerg

  Spodsbjerg er et fredeligt og flot beliggende sommerhusområde på den centrale, østlige del af Langeland, ud mod Langelandsbæltet. Et oplagt valg til familier der elsker at kunne vælge mellem et bredt udvalg af aktiviteter og oplevelser.
  Sommerhus til 4 personer i Spodsbjerg
 7. Sommerhus Stoense

  Stoense er et roligt og flot beliggende sommerhusområde på den nordlige del af Langeland, hvor der findes flere gode strande. Et fint valg for familier der har flot natur og nem adgang til hyggelige aktiviteter og oplevelser øverst på ønskesedlen.
  Sommerhus til 4 personer i Stoense
 8. Sommerhus Tranekær

  Tranekær et er skønt sommerhusområde som er beliggende i idylliske omgivelser på den centrale del af Langeland, tæt ved Tranekær Slot. Et oplagt valg for familier der sætter pris på fred og ro i sommerhuset, men som samtidig ikke vil køre for langt til hyggelige aktiviteter og oplevelser.
  Sommerhus til 4 personer i Tranekær