Del

Artikler

 1. Sommerhus Silkeborg

  Silkeborg ligger midt i det enestående flotte Søhøjland i den centrale del af Jylland, og er bygget omkring maleriske søer. I det unikke landskab omkring Silkeborg findes en række dejlige sommerhuse, der er som skabt til en ferie i flot natur med masser af muligheder for udflugter.
  Sommerhus til 4 personer i Silkeborg
 2. Sommerhus Funder

  Funder er et dejligt sommerhusområde i Søhøjlandet, få kilometer vest for Silkeborg. Her finder I Funder Å i en naturskøn dal, der er som skabt til gåture. Der er rigtig gode fiskemuligheder i området, og selvfølgelig også for udflugter til bl.a. Silkeborg.
  Sommerhus til 8 personeri Funder ved Silkeborg
 3. Sommerhus Ans

  Ans er et naturskønt sommerhusområde i Søhøjlandet, ca. 20 kilometer nord for Silkeborg. Ans er et rigtig godt valg for alle der ønsker et sommerhus i fredelige og flotte omgivelser – men som også gerne vil have nem adgang til udflugter, oplevelser og byliv. Der er fine indkøbsmuligheder i Ans By.

  Sommerhus til 6 personer ved Ans
 4. Sommerhus Ry

  Ry er en del af Søhøjlandet og er et af de bedste valg du kan gøre når fred, ro, afslapning, vand og atter vand står højt på ønskesedlen. Et pragtfuldt område til gå-, ride- og cykelture, samtidig med at I får masser af udflugtsmuligheder.
  Sommerhus til 4 personer i Ry

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier