Del

Artikler

 1. Sommerhus Odder

  Sommerhusområdet Odder byder på en perlerække af skønne feriehuse ud mod de populære og meget børnevenlige strande langs Saksild Bugt. Her venter jer mange dejlige timer i et fredeligt og roligt område, der giver mange muligheder for gå- og cykelture.
  ferielejlighed til 2 personer nær Odder
 2. Sommerhus Tunø

  Tunø er en lille ø i Kattegat, halvvejs mellem Samsø og det jyske fastland. Turen dertil går med færge fra Hou og varer ca. en time. Det meste af Tunø er fredet, og øen er bilfrit område. Her finder I et mindre antal sommerhuse, som alle ligger tæt ved havnen. Der er fine muligheder for gå- og cykelture.
  Sommerhus til 11 personer på Tunø
 3. Sommerhus Saksild

  Saksild er stort ferieområde der byder på mange dejlige sommerhuse ud til den meget fine strand, der findes langs Saksild Bugt. Her finder I fredelige omgivelser, gode indkøbsmuligheder i Odder samt nem adgang til en perlerække af Jyllands mest populære attraktioner.
  Sommerhus til 4 personer i Saksild
 4. Sommerhus Rude Strand

  Rude Strand er et dejligt sommerhusområde imellem Saksild Strand og Norsminde. Nærmeste større by er Odder, der byder på rigtig fine indkøbsmuligheder. Rude Strand hører til blandt de bedste strande på den jyske østkyst, og er meget børnevenlig.
  Sommerhus til 4 personer i Rude Strand
 5. Sommerhus Dyngby Strand

  Dyngby Strand er et roligt sommerhusområde ved Saksild Bugt, ikke langt fra Odder. Her finder I en børnevenlig strand, fred og ro, rigtig fine indkøbsmuligheder i Odder og en perlerække af Jyllands mest populære attraktioner indenfor rækkevidde.
  Sommerhus til 4 personer i Dyngby Strand
 6. Sommerhus Norsminde

  Norsminde er et skønt beliggende sommerhusområde tæt ved Saksild Strand. Sidstnævnte regnes af mange for en af de bedste og mest børnevenlige strande i Østjylland. Derfor er Norsminde et rigtig godt valg hvis der er mindre børn i familien.
  Sommerhus til 5 personer i Norsminde
 7. Sommerhus Kysing Næs

  Kysing Næs er et flot beliggende ferieområde ikke langt fra Norsminde. Her vil I bo i flot natur, mellem Norsminde Fjord på den ene side og Saksild Bugt på den anden. Der er mange muligheder for gå- og cykelture og også for udflugter til en perlerække af Østjyllands mest populære attraktioner.
  Sommerhus til 4 personer i Kysing Næs
 8. Sommerhus Ajstrup Strand

  Ajstrup Strand er et dejligt og roligt sommerhusområde som ligger ud til Saksild Bugt, få kilometer nord for Norsminde og Kysing Næs. Ajstrup Strand er en skøn og børnevenlig badestrand, hvor I kan glæde jer til nogle hyggelige timer i sandet og i vandkanten.
  Sommerhus til 2 personer i Ajstrup Strand
 9. Sommerhus Saksild Strand

  Saksild Strand er et stort sommerhusområde som ligger lige ud til Saksild Bugt hvor I finder en rigtig fin badestrand. Nærmeste større by er Odder og, mod nord, Aarhus.
  Sommerhus til 6 personer i Saksild Strand