Del
 1. Sommerhus Binderup Strand

  Binderup Strand er et større sommerhusområde som ligger i flotte omgivelser lige ud til Lillebælt, omtrent et kvarters kørsel syd for Kolding. Stranden er lavvandet et meget langt stykke ud, og derfor er området særligt ideelt til familier med mindre børn. Der er mange muligheder for udflugter.
  Sommerhus til 2 personer i Binderup Strand
 2. Sommerhus Diernæs

  Diernæs er et skønt beliggende sommerhusområde ved Diernæs Bugt, omtrent halvvejs mellem Haderslev og Åbenrå. Stranden er lavvandet et langt stykke ud, og er derfor rigtig god til familier med mindre børn. Naturen omkring jer er førsteklasses, og der er mange muligheder for udflugter.
  Sommerhus til 5 personer i Diernæs
 3. Sommerhus Grønninghoved

  Kun 10 kilometer fra Kolding finder I Grønninghoved, skønt beliggende i den frodige, sydøstjyske natur. Attraktioner som LEGOLAND ®, Løveparken Givskud Zoo og Orion Planetarium er indenfor nem rækkevidde. Der er fine muligheder for gå- og cykelture samt for ture til stranden.
  Sommerhus til 4 personer i Grønninghoved
 4. Sommerhus Kelstrup

  Kelstrup er et dejligt og også roligt sommerhusområde ved Sandvig Bugt, kun 10 kilometer syd for Haderslev. Glæd jer til en skøn ferie i et flot landskab og nem adgang til attraktioner, oplevelser og spændende byer. Oplev f.eks. Universe på Als, Sønderborg, Gråsten, Aabenraa og Flensborg.
  Sommerhus til 4 personer i Kelstrup
 5. Sommerhus Hejsager Strand

  Hejsager Strand er et skønt beliggende sydvendt sommerhusområde, lige ud til de dejlige strande i den afskærmede Sandvig Bugt. Nærmeste større by er Haderslev, ca. et kvarters kørsel væk.
  Sommerhus til 4 personer i Hejsager Strand