Del

Artikler

 1. Sommerhus Horsens

  Velkommen til en fængslende ferie! Fra sommerhusene i de naturskønne omgivelser omkring Horsens er der nem adgang til den spændende by ved enden af Horsens Fjord. Besøg byens tidligere fængsel, kom til Middelalderfestival og meget mere.
  Sommerhus til 8 personer ved Horsens
 2. Sommerhus Hvidbjerg

  Hvidbjerg er et flot sommerhusområde, som ligger i skønne omgivelser langs Vejle Fjords sydlige bredder. Bøgeskov strand og Treldenæs er særlig gode badesteder. Området er stille og roligt, der er gode indkøbsmuligheder og det er nemt at komme til byer, attraktioner og seværdigheder.
  Sommerhus til 4 personer i Hvidbjerg
 3. Sommerhus Juelsminde

  Juelsminde er et naturskønt og meget eftertragtet sommerhusområde lige ud til nogle af skønneste badestrande i Østjylland. Juelsminde er et rigtig godt valg når det er afslapning, en god strand, flot natur og nem adgang til spændende byer, attraktioner og oplevelser, der står på familiens ønskeseddel.
  Sommerhus til 4 personer i Juelsminde
 4. Sommerhus As Vig

  As Vig er et roligt og naturskønt sommerhusområde, ca. 20 minutters kørsel fra Horsens. Her finder I en perlerække af dejlige sommerhuse tæt ved fine badestrande. Treldenæs og Bøgeskov strand er særligt gode.
  Sommerhus til 6 personer i As Vig
 5. Sommerhus Pøt

  Pøt er et flot beliggende sommerhusområde ved As Vig, ikke langt fra Horsens. Det er et fredeligt, roligt og afstressende område i smukke naturomgivelser, samtidig med at attraktioner, seværdigheder og byer er indenfor nem rækkevidde.
 6. Sommerhus Sønderby

  Sønderby er et naturskønt og eftertragtet sommerhusområde ved Juelsminde, lige ud til de dejlige badestrande langs As Vig. Et fredeligt og roligt sted med gode indkøbsmuligheder og med en perlerække af spændende byer, attraktioner og oplevelser indenfor nem rækkevidde.
  Sommerhus til 4 personer i Sønderby

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier