Del

Artikler

 1. Sommerhus Aabenraa

  Sommerhusområdet Aabenraa er beliggende i naturskønne omgivelser nogle kilometer nordvest for selve byen, lige ud til Aabenraa fjord. De mest nødvendige indkøb kan klares lokalt, men skal der købes større ind er Aabenraa stedet. I vil med garanti nyde freden, roen og det flotte landskab.
  Sommerhus til 4 personer i Aabenraa
 2. Sommerhus Samsø

  Samsø er en grøn ø hvor lokalbefolkningen gør meget for at spare på naturens ressourcer - det kan I også hjælpe med: Stil bilen ved sommerhuset og medbring eller lej cykler til hele familien: Så kommer I helt ned i den samske lokalfølelse og får oplevet naturen, byerne og stemningen på tætteste hold.
  Sommerhus til 6 personer på Samsø
 3. Sommerhus Silkeborg

  Silkeborg ligger midt i det enestående flotte Søhøjland i den centrale del af Jylland, og er bygget omkring maleriske søer. I det unikke landskab omkring Silkeborg findes en række dejlige sommerhuse, der er som skabt til en ferie i flot natur med masser af muligheder for udflugter.
  Sommerhus til 4 personer i Silkeborg
 4. Sommerhus Øster Hurup

  Øster Hurup er et stort og meget velbesøgt sommerhusområde ved Ålborg Bugt, ca. tre kvarters kørsel fra den nordjyske hovedstad. Glæd jer til en rigtig fin badestrand, et veludstyret badeland, flot natur omkring jer og masser af muligheder for udflugter til spændende byer, attraktioner og seværdigheder.
  Sommerhus til 6 personer i Øster Hurup
 5. Sommerhus Mariager

  Mariager er et mindre sommerhusområde langs den naturskønne Mariager Fjord. Der er nem adgang til attraktioner som Randers Regnskov, Djurs Sommerland, Herregårdsmuseet Gl. Estrup, Den Gamle By i Århus og meget mere.
  Sommerhus til 6 personer i Mariager
 6. Sommerhus Horsens

  Velkommen til en fængslende ferie! Fra sommerhusene i de naturskønne omgivelser omkring Horsens er der nem adgang til den spændende by ved enden af Horsens Fjord. Besøg byens tidligere fængsel, kom til Middelalderfestival og meget mere.
  Sommerhus til 8 personer ved Horsens
 7. Sommerhus Hvidbjerg

  Hvidbjerg er et flot sommerhusområde, som ligger i skønne omgivelser langs Vejle Fjords sydlige bredder. Bøgeskov strand og Treldenæs er særlig gode badesteder. Området er stille og roligt, der er gode indkøbsmuligheder og det er nemt at komme til byer, attraktioner og seværdigheder.
  Sommerhus til 4 personer i Hvidbjerg
 8. Sommerhus Juelsminde

  Juelsminde er et naturskønt og meget eftertragtet sommerhusområde lige ud til nogle af skønneste badestrande i Østjylland. Juelsminde er et rigtig godt valg når det er afslapning, en god strand, flot natur og nem adgang til spændende byer, attraktioner og oplevelser, der står på familiens ønskeseddel.
  Sommerhus til 4 personer i Juelsminde
 9. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 10. Sommerhus Himmerland

  Hvis du vil tilbringe en afslappende ferie med din familie i et afvekslende miljø, er Himmerland en glimrende destination. Forskellige seværdigheder og den smukke natur sørger for, at I ikke kommer til at kede jer under ferien i Himmerland.
  Sommerhus_Himmerland_130-D61706