Del

Artikler

 1. Sommerhus Skærbæk

  Skærbæk er et mindre sommerhusområde i det sydvestlige Jylland, knap 30 kilometer nord for Tønder. Der er rigtig gode indkøbsmuligheder, veludstyret svømmehal, bowlingcenter og gokart bane.
  Charmerende sommerhus i Skærbæk. Emne nr. 121-29-3916
 2. Sommerhus Højer

  Højer er fredeligt og roligt sommerhusområde i det sydvestlige hjørne af Jylland; de fleste af husene ligger ganske tæt på Vadehavet. Området er et oplagt valg for alle der først og fremmest ønsker sig fred, ro og storslåede naturoplevelser.
  Sommerhus til 8 personer i Højer
 3. Sommerhus Arrild

  Arrild byder på en veludstyret svømmehal, hele to fiskesøer og kort afstand til bowlingcenter og gokartbane (i Skærbæk). Et fint valg for alle der gerne vil opleve Sønderjylland, samtidig med at der skal være nem adgang til aktiviteter som familien kan samles omkring.
  Sommerhus til 6 personer i Arrild
 4. Sommerhus Emmerlev Klev

  Emmerlev Klev er mindre men meget flot beliggende sommerhusområde, lige nord for Højer. Her kommer I til marsklandskabet med dets diger, sluser og rige fugleliv. Området er perfekt til alle der ønsker et roligt ophold med masser af frisk havluft og gåture i det storslåede marskland.
  Sommerhus til 4 personer i Emmerlev Klev
 5. Sommerhus Sydvest Jylland

  Den sydvestlige del af Jylland byder på flere dejlige sommerhusområder, der dels ligger i marsklandskabet ved Vadehavet, dels lidt længere inde i landet.
  Sommerhus til 6 personer i Sydvest Jylland

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier