Del

Artikler

 1. Sommerhus Vrist

  Vrist byder på gode muligheder for gåture/cykelture samt for lystfiskeri. Et fint valg for alle der først og fremmest ønsker at nyde havet og den flotte vestjyske natur.
  Sommerhus til 4 personer i Vrist
 2. Sommerhus Vejlby

  Vejlby er fredeligt og roligt og handler først og fremmest om rendyrket afslapning i flot vestjysk natur. Området er et rigtig godt valg for familier med mindre børn; teenagere vil nok synes at der sker for lidt omkring dem.
  Sommerhus til 5 personer i Vejlby
 3. Sommerhus Langerhuse

  Her venter fred og ro i sommerhuset, flotte omgivelser ved Vesterhavet og mange muligheder for udflugter i lokalområdet. Et særlig fint valg for familier med mindre børn.
  Sommerhus til 4 personer i Langerhuse
 4. Sommerhus Harboøre

  Lokalområdets små landsbyer og havnebyer er et charmerende indslag i landskabet, og bør opleves. Rige muligheder for gå- og cykelture og fine forhold for familiens firbenede ven(ner). Et godt valg for familier med mindre børn.
  Sommerhus til 5 personer i Harboøre
 5. Sommerhus Ferring

  Ferring er et mindre sommerhusområde i et flot landskab syd for Ferring Sø og med Vesterhavet lige ved siden af. Mange muligheder for gå- og cykelture og for udflugter. Et rigtig godt område for børnefamilier.
  Ferielejlighed til 4 personer i Ferring
 6. Sommerhus Bovbjerg

  Bovbjerg er et mindre og meget fredeligt sommerhusområde lige ved en op til 41 meter høj og stejl klint med forrygende udsigt over Vesterhavet. Gode muligheder for gå- og cykelture og også for lystfiskeri.
  Sommerhus til 4 personer ved Bovbjerg
 7. Sommerhus Vejlby Klit

  Vejlby Klit er et rigtig godt valg for alle der gerne vil bo i et flot landskab tæt ved vand, som forlanger nem adgang til byer og oplevelser og som vil have familiens firbenede ven(ner) med på ferien.
  Sommerhus til 5 personer i Vejlby Klit

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier