Del

Artikler

 1. Sommerhus Bornholm

  Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.
 2. Skiferie Idre

  Idre Fjäll er familiens favoritdestination for en dejlig afvekslende skiferie. Der venter 40 pister, fra de mest venlige til de rigtig sorte. Området ligger i det nordvestlige Dalarna – et varieret og flot terræn med pister i alle sværhedsgrader.
 3. Sommerhus Billund

  LEGOLAND ®, Lalandia og Løveparken Givskud Zoo… Familieoplevelser på første klasse står i kø i Billund og den nærmeste omegn. Nyd ferien i et sommerhus i flotte omgivelser i egnen omkring Billund, og tag på den ene skønne udflugt efter den anden.
 4. Skiferie St. Anton

  Mondæne St. Anton byder på skiløb i topklasse. Byen er desuden kendt for sit internationale flair, sine stort set snesikre sæsoner og for områdets udsøgte offpiste-muligheder.
 5. Skiferie Ischgl

  Ischgl er Østrigs svar på topklasse, når det gælder alt lige fra et bredt skiløb til en sprængfyldt omgang afterski. Den er også kendt som fest- og partyby og er derfor ikke egnet til børnefamilier. Et af de store trækplastre, som bare skal opleves i Ischgl, er at tage et smut til Schweiz på ski.
  Ferielejlighed til 8 personer i Ischgl
 6. Skiferie Sölden

  Sölden er absolut et af de bedste og mest snesikre skiområder i Østrig. Byen er beliggende i den vestligste del af Alpelandet og har et særdeles velfungerende skiterræn. Terrænets længste nedfart er på ikke mindre end 11 km, og der findes derudover 2 fun parks til snowboardere.
  Ferielejlighed til 2 personer i Sölden
 7. Skiferie Kappl

  Kappl er en meget hyggelig østrigsk by, der snor sig fra landevejen og op ad bjerget. Prisniveauet her er næsten halveret i forhold til nabobyen Ischgl. Kappl byder på rolige omgivelser, hvilket gør byen ideel for familier med børn - ikke mindst på grund af dens 6 kilometer lange kælkebakke.
  Ferielejlighed til 5 personer i Kappl
 8. Skiferie Zillertal

  Skiområdet hedder ’Zillertal Arena’ - et af Østrigs største og mest moderne skiferie-områder med hele 625 km pister at vælge imellem. Området henvender sig til alle aldersgrupper og niveauer, og er ideelt til familier med børn.
  Ferielejlighed til 4 personer i Zillertal
 9. Skiferie Serfaus

  Området har 212 km pister, hvoraf de 131 km ligger over 2.000 meter. Det er muligt at komme rundt på hele området på blå og lettere røde pister, hvilket gør skiområdet til en rigtig god destination for nybegyndere og familier. Der er to store og fantastisk flotte børneområder, samt en fun park.
  Ferielejlighed til 4 personer i Serfaus
 10. Skiferie Wagrain

  Charmerende Wagrain tryllebinder tusindvis af ski-entusiaster hvert år, med masser af skønne oplevelser i sneen for børn, unge og ældre på alle niveauer. Skiområdet ved populære Wagrain er del af ’Salzburger Sportwelt Amade’ – ét af de største sammenhængende skiområder i Alperne.
  Ferielejlighed til 6 personer i Wagrain