Østersøstrandene og dybe skove
Del
Vælg mellem 6.153 sommerhuse Destinationer under Polen
Ferielejlighed til 2 personer i Polen
Moderne ferielejlighed til 2 personer i Jastrzebia Gora, Polen, kun 300 m fra en dejlig strand ved Østersøen. Sauna, pool, fitness i huset. Delvis udsigt til vandet. Emne nr. 222-POS06027CYYYO.
Polen er et rejsemål som ofte bliver overset, helt uden grund. Strandene langs Østersøen er sublime badesteder mens søer, skove og bjerge giver mulighed for alle former for aktiv ferie. I byerne afspejles en lang historie der er så dramatisk at Polen flere gange har været fjernet fra landkortet.

Sommerhus Polen – Østersøstrandene og dybe skove

Når man holder ferie i Polen kommer man til et land, der har en meget lang og dramatisk historie. Polen er flere gange blevet udraderet fra det europæiske landkort, men blev genskabt efter Anden Verdenskrig. I dag er landet er et rejsemål som ofte bliver overset, men det er faktisk helt uberettiget.

I nord giver Østersøen rige muligheder for badeferie, vandsport og fiskeri, mens Sudeterbjergene i syd er som skabt til vandreture og bjergferie. Store dele af landet er dækket af dybe skove, og det er da også yderst populært at tage på jagtferie i Polen. Oplev selv skønheden, stilheden og spændingen ved en jagt i de flotte skove.

Adskillige store floder og mere end 9000 søer byder på gode muligheder for fiskeri, svømning, dykning og meget andet. Interessant er også de mange nationalparker, borge og slotte.

Der er ligeledes gode muligheder for at holde storbyferie i Polen. Landets hovedstad, Warszawa, er en fantastisk blanding af gammelt og nyt, og det samme gælder for andre af landets største byer.

Den gamle kongeby og tidligere hovedstad, Kraków, som ligger i den sydlige del af landet, tiltrækker hvert år millioner af gæster fra hele Europa. Den smukke by er i dag Polens kulturelle centrum. I den anden ende af landet byder Østersøbyen Gdansk på en enestående blanding af Polens ældste og nyeste historie.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Polen

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Polen til den bedste pris? Så bestil jeres feriehus Polen på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Polen i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Polen, der sikrer jer en hyggelig ferie Polen.

Lej sommerhus Polen

Hos os er udlejning af sommerhuse Polen nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Polen eller den feriebolig Polen som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Polen

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Polen. (Se reglerne).

Kun den bedste service er god nok

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.