Byferie og masser af natur
Del
Vælg mellem 893 sommerhuse
Feriehus til 4 personer i Nowe Warpno.
Nyt og moderne indrettet feriehus til 4 personer med en meget rolig beliggenhed på en stor, indhegnet naturgrund omgivet af skov og marker nær byen Nowe Warpno. Emne nr. 142-PPO510.
Pommern består af et stort område langs Østersøen, og er hjemsted for mange af de absolut fineste badestrande i Polen. Gode muligheder for gå- og cykelture. Tri-City området er det bedste bud på byferie i denne del af Polen - oplev tre byer der igennem tiden er vokset sammen til én.

Sommerhus Pommern – Byferie og masser af natur

Pommern dækker over tre regioner ved Østersøen. I 1945 blev Pommern delt mellem Polen og Tyskland, således at den nye grænse blev trukket langs floderne Oder og Neisse. Mange af byerne i regionen har rødder, der strækker sig flere århundreder tilbage i tiden.

En af de mest populære destinationer er Kolobrzeg, der tidligere var kendt som Kolberg. I de sidste dage af Anden Verdenskrig blev byen forvandlet til én stor ruinhob. I dag er den historiske bydel blevet genopbygget, gamle monumenter er blevet restaureret, og nye er kommet til. Nogle kommer hertil for at nyde byens skønne badestrande, andre vil forkæle sig selv med en wellnessferie ved et af de populære kursteder i Kolobrzeg eller Sopot.

Man kan nyde det smukke, afvekslende landskab, mens man passerer strande, skove, vådområder og meget andet på en cykeltur langs kysten mellem Kolobrzeg og Podczele.

Hvis det er byferie der står på programmet, er svaret oplagt – nemlig det såkaldte Tri-City område. Det består af byerne Gdansk, Gdynia og Sopot, der ligger ved siden af hinanden, lige ud til havet i den nordøstlige del af Pommern. Udviklingen har gjort, at de tre byer nu er vokset sammen til ét stort byområde, med mere end 1 million indbyggere – men byerne har stadig hver deres karakter.

Gdansk har således mange smukke bygninger, hovedsageligt fra det 16. århundrede, Gdynia er en typisk uddannelsesby, mens Sopot er kendt for sine kursteder, og sin internationale Sang Festival. Slupsk, der ligger længere mod vest, er en levende kulturby, der hvert år huser en række koncerter, kunstudstillinger og forskellige festivaler.

Stettin, der ligger ved Oder floden, afholder ligeledes en række spændende begivenheder hvert år, for eksempel flyshow hver maj og ”Havdage” i juni. Her findes også en række museer og det topmoderne indkøbscenter, Galaxy Centrum.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Pommern

Vil du også gerne nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Pommern? Så book familiens feriehus Pommern på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Pommern for enhver smag, og netop derfor kan du let og sikkert finde netop det feriehus Pommern, som sikrer jer en hyggelig ferie Pommern.

Lej sommerhus Pommern

Hos os er udlejning af sommerhuse Pommern nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Pommern eller den feriebolig Pommern som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Pommern

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Pommern. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden til hver en tid have den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Polen

    Polen er et rejsemål som ofte bliver overset, helt uden grund. Strandene langs Østersøen er sublime badesteder mens søer, skove og bjerge giver mulighed for alle former for aktiv ferie. I byerne afspejles en lang historie der er så dramatisk at Polen flere gange har været fjernet fra landkortet.
    Ferielejlighed til 2 personer i Polen