Historisk vingesus i gammel storby
Del
Vælg mellem 361 sommerhuse
Ferielejliged til 6 personer i Krakow
3-værelses ferielejlighed til 6 personer, 100 m² på 2 etager, i et historisk hus midt i Krakow. Udsigt til gårdhaven. Emne nr. 315-PL3038.111.6.
Middelalderbyen Krakow ofte betegnes som den smukkeste storby i det østlige Europa. Markedspladsen og Wawel slottet, der troner over byen huser bl.a. det kongelige slot og domkirken er blandt de største attraktioner.

Sommerhus Krakow – Historisk vingesus i gammel storby

Krakow er en gammel storby i den sydlige del af Polen tæt på landets grænse til Slovakiet. Byen ligger ved floden Wisła og er den næststørste i Polen. Tidligere var Krakow landets hovedstad, ligesom den har været kongeby. Den gamle bydel er velbevaret og rummer bygninger tilbage til 1100-tallet. I 1978 kom byen på UNESCO's liste over verdens kulturarv.

Krakow området har været beboet i 6000 år. I dag kan man stadig se den jødiske bydel - Krakows svar på Latinerkvarteret i Paris og Londons Soho. De slidte facader står i skarp kontrast til den gamle bydels nyrenoverede og farverige facader.

Krakow skiller sig ud fra alt, hvad man ellers vil opleve i Polen, da den stort set undgik krigens ødelæggelser. Det er grunden til, at middelalderbyen Krakow ofte betegnes som den smukkeste storby i det østlige Europa. Når man rejser til Kraków møder man en farverig by, hvor seværdighederne ligger som perler på en snor og udbuddet af caféer, barer og restauranter er enormt.

Stort set alt foregår i den gamle bydel med den store markedsplads som et oplagt centrum. Pladsen er i sig selv en seværdighed. Den er omgivet af smukke facader og i midten ligger den karakteristiske markedshal med boder og spisesteder.

Når man rejser til Krakow, bør man simpelthen besøge det imponerende Wawel slot. Det drager både lokale og turister til sig som en magnet. Mere end 1.000 års historie gemmer sig på klippehøjen, der bl.a. huser det kongelige slot og domkirken.

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Krakow

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Krakow til den garanteret laveste pris? Så lej familiens feriehus Krakow på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Krakow for enhver smag, og derfor kan du nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Krakow, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Krakow.

Lej sommerhus Krakow

Hos os er udlejning af sommerhuse Krakow nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Krakow eller den feriebolig Krakow som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Krakow

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Krakow. (Se gældende regler).

Du har krav på den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Polen

    Polen er et rejsemål som ofte bliver overset, helt uden grund. Strandene langs Østersøen er sublime badesteder mens søer, skove og bjerge giver mulighed for alle former for aktiv ferie. I byerne afspejles en lang historie der er så dramatisk at Polen flere gange har været fjernet fra landkortet.
    Ferielejlighed til 2 personer i Polen