Flot restaureret bykerne
Del
Vælg mellem 859 sommerhuse
Feriehus til 5 personer i Warszawa
5-værelses lejlighed - et halvt dobbelthus med 132 m² på 2 etager - til 8 personer i Warszawa. Udgang til have, terrasse. 7 km fra bymidten. Emne nr. 315-PL9502.115.1.
Polens hovedstad er en af de flotteste hovedstæder i Europa, og prisniveauet er lavt. Fra toppen af en sovjetisk inspireret skyskraber kan man se ud over hele byen.

Sommerhus Warszawa – Flot restaureret bykerne

Millionbyen, der i slutningen af 1500-tallet blev Polens hovedstad, har flere gange gennemlevet strabadser og ødelæggelser, men byen har altid rejst sig igen. Efter Anden Verdenskrig blev den historiske bydel minutiøst genskabt, og det samme gælder mange af de slotte, palæer og museer, der i dag pryder byen.

Dertil kommer en moderne skyline formet af futuristiske kontorhøjhuse - blandt dem skiller et enkelt højhus sig tydeligt ud. Kultur- og Videnskabspaladset er en sovjetisk skyskraber fra 1950’rne, og er holdt i samme lagkagestil som dens søsterbygninger i blandt andet Moskva og Riga. På 30. etage findes et udsigtspunkt, der er en populær attraktion i Warszawa.

Det kongelige Palads, Belvedere Paladset og Præsidentens Palads er ligeledes et must. Det samme gælder den rekonstruerede historiske bydel, der oprindelig blev bygget i 1200-tallet.

Den historiske kerne med dens talrige gotiske og barokke kirker og patricierhuse genopbyggedes 1949-63; genopbygningsprogrammet, der vakte international opmærksomhed, kulminerede 1971-84 med genskabelsen af kongeslottet. I centrum ligger tillige en lang række klostre og palæer. I 1980 kom Warszawas gamle bydel på UNESCOs Verdensarvsliste.

Warszawa er hjemsted for mere end 30 store teatre spredt over hele byen og har desuden en livlig musikscene, samt utallige museer. I forhold til andre europæiske metropoler er Warszawa en meget billig hovedstad at holde ferie i.

Stort udbud af sommerhuse til leje Warszawa

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Warszawa til den garanteret billigste pris? Så lej familiens feriehus Warszawa på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Warszawa.

Lej sommerhus Warszawa

Hos os er udlejning af sommerhuse Warszawa nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Warszawa eller den feriebolig Warszawa som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Warszawa

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste når vi taler om sommerhusudlejning Warszawa. (Se betingelser).

Hos os skal kunden altid have service på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Polen

    Polen er et rejsemål som ofte bliver overset, helt uden grund. Strandene langs Østersøen er sublime badesteder mens søer, skove og bjerge giver mulighed for alle former for aktiv ferie. I byerne afspejles en lang historie der er så dramatisk at Polen flere gange har været fjernet fra landkortet.
    Ferielejlighed til 2 personer i Polen