Lej et sommerhus Kerteminde uge 30 - Her er huse til alle
Del
Vælg mellem 24 sommerhuse
Emne nr. 342-N4-300
Emne nr. 342-N4-300
Et sommerhus Kerteminde uge 30 er den perfekte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Kerteminde uge 30 her!

Vi har huse til alle, og der er 100 % prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor er du altid fuldstændig sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Kerteminde uge 30 hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Kerteminde uge 30 skaber ikke alene rammerne om et ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Kerteminde uge 30 får I nemlig tillige nem adgang til de mange dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Her kan I se mere om, hvad tidligere gæster i denne del af landet har syntes var spændende at opleve:

Dejligt område med skøn badestrand.

Dejligt cykelområde. Byvandring Kerteminde, besøg på Vikingemuseet Ladby samt Johannes Larsen museet og vandretur Fyns hoved er gode oplevelser

mulighed for nogle gode gå ture langs marker og vand. Super tæt på Kerteminde og Odense. Rigtig god busforbindelse til Odense, giver 1 ekstra stjerne:-)

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Kerteminde uge 30, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders oplevelser af Sommerhussiden

Utrolig god service og super flinke og hjælpsomme medarbejdere, mange tak!

Super. Alt er forløbet planmæssigt og let.

Super overskueligt. Faldt tilfældigt over hjemmesiden via Google, men den blev hurtigt min foretrukne, idet jeg fandt søgemulighederne meget overskuelige og lette at gå til. Gemte favoritter og vendet tilbage. Fik en god og professionel telefon betjening og fik svar på mine spørgsmål. Bookingen var super let tilgængelig og hurtig, så er meget tilfreds og vil klart booke her igen.

Andre artikler om Kerteminde

 • Sommerhus Kerteminde

  Kerteminde har 1.000 år på bagen og har alt, der skal til en dejlig ferie. To skønne og meget børnevenlige strande, masser af smuk natur og aktivitetstilbud. Kertemindes gamle centrum venter små, krogede gader med toppede brosten, flere hundrede år gamle huse og købmandsgårde.
  Sommerhus til 4 personer i Kerteminde

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.