Lej et sommerhus Kegnæs 22 personer - Her er huse til alle
Del
Vælg mellem 1 sommerhuse
Emne nr. 090-37611
Emne nr. 090-37611
Et sommerhus Kegnæs 22 personer er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Kegnæs 22 personer her!

Vi har huse til alle, og der er 100 % prisgaranti på dem alle. Derfor vil du altid være sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Kegnæs 22 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Kegnæs 22 personer udgør ikke kun rammerne om et ophold med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus Kegnæs 22 personer får I nemlig nem adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som venter jer i ferieområdet.. Her kan I se mere om, hvad andre feriegæster i denne dejlige del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

ok, børnevenlig strand , lidt sten i vandkanten, men også mere sand omkring både/badebro

Et dejligt område stille og fredeligt

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Kegnæs 22 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres erfaringer med Sommerhussiden

Upåklageligt!

udmærket booking og venlig betjening ved telefonisk henvendelse

Super nemt. Meget fin side, nemt at gennemskue, flotte billeder af huset.

Mega nem booking. Utrolig nem booking af sommerhus, mange kvalitetshuse på siden.

Andre artikler om Kegnæs

 • Sommerhus Kegnæs

  Kegnæs er en fredelig og naturskøn halvø på den sydlige del af Als, få kilometer vest for Mommark. Her finder I en perlerække af dejlige sommerhuse, der ligger tæt ved vandet. Her venter børnevenlige sandstrande med lavt vand i et af de mest rolige områder i det danske ferielandskab.
  Sommerhus til 6 personer i Kegnæs
Vis alle artikler om Kegnæs

Andre artikler

 1. Sommerhus Als

  Als er et naturskønt og eftertragtet feriemål. De mest populære sommerhusområder er Kegnæs, Købingsmark, Mommark og Skovmose, der alle ligger ud til vandet. Glæd jer til rolige omgivelser, super strande og nem adgang til attraktioner, oplevelser og udflugter.
  Sommerhus til 4 personer ved Als
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.