Lej et sommerhus Kegnæs 20 personer - Her er huse til alle
Del
Vælg mellem 5 sommerhuse
Emne nr. 090-35550
Emne nr. 090-35550
Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kegnæs 20 personer. Du finder

Lej dit sommerhus Kegnæs 20 personer her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor er du altid fuldstændig sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Kegnæs 20 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Kegnæs 20 personer skaber ikke alene rammerne om et dejligt ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Kegnæs 20 personer får I nemlig let adgang til de mange dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenfor kan I læse mere om, hvad andre feriegæster i denne skønne del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

Helt fantastisk. Smuk udsigt og kort til vandet og kiosk

Godt område til både afslapning og aktiv ferie, en god blanding

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Kegnæs 20 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres erfaringer med Sommerhussiden

Vi bestilt per telefon fordi vi havde et gavekort - alt gik som ønsket. Og gavekortet blev modregnet.

Uovertruffent.

Super overskueligt. Faldt tilfældigt over hjemmesiden via Google, men den blev hurtigt min foretrukne, idet jeg fandt søgemulighederne meget overskuelige og lette at gå til. Gemte favoritter og vendet tilbage. Fik en god og professionel telefon betjening og fik svar på mine spørgsmål. Bookingen var super let tilgængelig og hurtig, så er meget tilfreds og vil klart booke her igen.

Andre artikler om Kegnæs

 • Sommerhus Kegnæs

  Kegnæs er en fredelig og naturskøn halvø på den sydlige del af Als, få kilometer vest for Mommark. Her finder I en perlerække af dejlige sommerhuse, der ligger tæt ved vandet. Her venter børnevenlige sandstrande med lavt vand i et af de mest rolige områder i det danske ferielandskab.
  Sommerhus til 6 personer i Kegnæs
Vis alle artikler om Kegnæs

Andre artikler

 1. Sommerhus Als

  Als er et naturskønt og eftertragtet feriemål. De mest populære sommerhusområder er Kegnæs, Købingsmark, Mommark og Skovmose, der alle ligger ud til vandet. Glæd jer til rolige omgivelser, super strande og nem adgang til attraktioner, oplevelser og udflugter.
  Sommerhus til 4 personer ved Als
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.