Lej et sommerhus i Blåvand til 12 personer - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus i Blåvand til 12 personer er den fuldendte ramme om alle tiders ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus i Blåvand til 12 personer her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor vil du altid være sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus i Blåvand til 12 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus i Blåvand til 12 personer danner ikke alene rammerne om en afslappende ferie med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus i Blåvand til 12 personer får I desuden adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Herunder kan I læse mere om, hvad tidligere gæster i denne dejlige del af Danmark har syntes godt om:

Masser af muligheder for aktiviteter

Perfekt, romantisk, vidunderligt

Både Blåvand by og Blåvand Strand er aldeles fremragende.

Dejlig natur og fine muligheder for en gåtur. Stille og rolige omgivelser.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Blåvand til 12 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Kundevurderinger af Sommerhussiden

utroligt nemt

Super system, ingen problemer

Overskuelig hjemmeside. Jeg skulle bestille sommerhus til mine forældre, som skal fejre deres guldbryllup i pinsen. Jeres hjemmeside var nem og overskuelig at kikke igennem, kunne hurtigt taste ønsker og tilvalg og finde frem til favoritter, markere dem og så ellers sammenligne. Dejlige billeder, som beskriver husene både ind- og udvendigt, og nemt med kortet for placering. Så helt sikkert en side, jeg vil benytte igen.

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand

  Blåvand er et roligt og meget populært sommerhusområde som er beliggende i enestående smuk natur tæt ved halvøen Skallingen. Her finder I en super lækker og børnevenlig sandstrand, spændende butikker samt outlets og spisesteder i Blåvand by.
  Skønt, rummeligt sommerhus i to plan til 10 personer i Blåvand.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.