Familiehygge, flot natur og efterårsudsalg
Del
Vælg mellem 444 sommerhuse Destinationer under Blåvand
Hyggeligt stråtækt sommerhus til 6 personer tæt på Blåvand centrum.
Hyggeligt stråtækt sommerhus til 6 personer beliggende på en stor naturgrund tæt på Blåvand centrum. Sommerhuset har en skøn, delvist overdækket terrasse, som er dejlig at sidde på fra forår til efterår. På grunden er der en stor græsplæne, som er oplagt til fysiske aktiviteter. Emne nr. 130-P32362
Et sommerhus i Blåvand i uge 42 er perfekt til familiehygge i storslået natur ved Vesterhavet og livlige Blåvand By, hvor du kan gøre gode indkøb på efterårsudsalget.

Derfor skal du holde ferie i et sommerhus i Blåvand uge 42

Sig farvel til hverdagens ræs og goddag til hygge. Et sommerhus i Blåvand i uge 42 er det perfekte valg til en efterårsferie med sjov, oplevelser og afslapning for hele familien.

Her er der tid og plads til at flyve med drager på den brede, hvide og bilfri strand, gå på jagt efter rav og andre skatte i vandkanten eller tage ud i det blå til fods, cykel eller på hesteryg. Både krikker og tohjulere kan man leje i Blåvand By.

Her er der tillige et tropisk badeland med vandrutsjebaner, Nordeuropas største minigolfbane, bowlingcenter og en zoo, der som eneste i landet bebos af hvide løver og røde kænguruer samt 400 andre dyr. Dyrene lever et godt og trygt liv, men uden den selvforkælelse man kan skænke sig selv i Blåvands wellnesscenter.

Den søde tand har gode kår hos Blåvand Bolcher, der som Danmarks ældste af sin slags har kogt bolsjer siden 1864. Byens ravsliber, glaspuster og lysestøberi er sammen med Blåvands øvrige kunsthåndværkere med til at holde traditioner og godt håndværk i live.

Efterårsudsalg

Indkøb klares nemt, da Blåvand har over 150 butikker. Her kan man gøre gode kup, siger Ruth Nielsen.

”Mange forretninger har udsalg i uge 42, fordi de skal af med varerne inden vinteren. Vi har været i Blåvand flere gange i uge 42 og kommer altid hjem med noget nyt, når vi har været i Blåvand. For eksempel tøj og sko,” siger Ruth Nielsen.

Et bredt udvalg af cafeer og restauranter sikrer tillige, at der er mad og drikke for enhver smag.

Smag for naturen får man utvivlsomt i et sommerhus i Blåvand i uge 42. ikke kun på stranden, men også på de lyngklædte heder og i klitplantagerne med fyrreskov og egekrat.

For eksempel i Ho Klitplantage, som har Blåvandshuk Golfklub, bunkerne i Tirpitz-stillingen fra Anden Verdenskrig og den fredede halvø Skallingen som sine nærmeste naboer.

Hele området kan man overskue i et forrygende panorama fra toppen af det over 100 år gamle og 39 meter høje fyrtårn ved Blåvandshuk, Danmarks vestligste punkt.

Inde i landet venter Esbjerg med shopping i Danmarks længste gågade, fiskerimuseum og havnefundfarter, minibyen i Varde og måske en tur til Fanø eller Legoland.

Det hele kan nemt nås fra et sommerhus i Blåvand i uge 42. Det finder du nemt på Sommerhus-siden. Vi har sommerhuse i alle prisklasser og kategorier, så du finder nemt det helt rigtige sommerhuse i Blåvand i uge 42.

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Helt OK. Nemt at komme i kontakt med personalet.

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand

  Blåvand er et roligt og meget populært sommerhusområde som er beliggende i enestående smuk natur tæt ved halvøen Skallingen. Her finder I en super lækker og børnevenlig sandstrand, spændende butikker samt outlets og spisesteder i Blåvand by.
  Skønt, rummeligt sommerhus i to plan til 10 personer i Blåvand.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.