Frihed og frisk luft i højsæsonen
Del
Vælg mellem 234 sommerhuse Destinationer under Blåvand
Attraktivt, stråtækt sommerhus til 9 personer med spabad og sauna i Blåvand.
Attraktivt, stråtækt sommerhus i to plan til 9 personer, beliggende i Blåvand, byder på alt hvad hjertet kan begære. Det skønne to personers spabad og saunaen giver mulighed for mange afslappende timer og den kombinerede spise- og opholdsstue danner rammen om nogle hyggelige stunder, ikke mindst når vejret ikke er egnet til udendørs aktiviteter. Emne nr. 130-P32369
Uge 29 er højsæson i Blåvand. Den lille vestjyske landsby med 500 indbyggere forvandles til et livligt mekka for feriegæster fra nær og fjern. Oplev byen og dens flotte omgivelser om sommeren.

Sommerhus Blåvand uge 29 - Strand, sol og sommer

I et sommerhus i Blåvand i uge 29 kommer den 15 kilometer lange, brede og bilfri strand samt den smukke vestjyske hede og klitplantagerne for alvor til deres ret. En ferie i et sommerhus i Blåvand i uge 29 lægger naturligt op til friluftsliv. Ture til Blåvand strand samt gå- og cykelture i områdets flotte natur er et must.

Byens over 150 butikker bugner af kunder, som er ude efter de mange gode tilbud på tøj, sko og brugskunst. For eksempel hos glaspusteren, lysestøberiet eller ravsliberen. Også i bolsjekogeriet og på Blåvand Bys mange cafeer og restauranter vil der være godt besøgt.

Der er godt fyldt op i byen i Blåvand i uge 29. Vi cyklede dertil fra vores sommerhus og fandt hurtigt ud af, at det var en god idé at parkere cyklerne og gå rundt i byen.

Mere plads fandt Marianne Ginge og familien på en cykeltur til halvøen Skallingen og dens rige fugleliv, øde strande og enge få kilometer syd for Blåvand.

Et andet udflugtsmål er det 39 meter høje Blåvandshuk Fyr med forrygende udsigter over det vestligste Danmark.

Badning i Vesterhavet kan let komme på programmet i et sommerhus i Blåvand i uge 29, og så handler det om Blåvand Sydstrand, hvor vandet er lavt, roligt samt fri for bølger og strøm.

På cykel eller til fods kan man fra et sommerhus i Blåvand i uge 29 også udforske egnens mange klitplantager og heder. For eksempel den 14 kilometer lange og 1,5 kilometer brede Kallesmærsk Hede. Heden er militært øvelsesområde, men i Blåvand i uge 29 holder hæren sig i ro og giver plads til turister.

Du kan nyde smuk natur med lyng, fyrreskove og egekrat og har gode chancer for at se kronvildt - Blåvand-egnen har en af landets største bestande af kronvildt. Det betyder, at du også kan være så heldig at hilse på den slags dyr i haven ved dit sommerhus i Blåvand i uge 29.

Book dit sommerhus i Blåvand i uge 29 her

Sommerhussiden.dk giver dig overblikket over alle de sommerhuse i Blåvand, som er ledige i uge 29. Det betyder at du kan koncentrere dig om at finde det helt rigtige sommerhus til familiens ferie.

Når du har fundet det sommerhus der passer til jeres behov er det vores anbefaling at du booker det med det samme. Uge 29 er som nævnt højsæson, og derfor er efterspørgslen på sommerhuse stor.

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Meget hjælpsomt og imødekommende personale.

God information, hurtig og gode svar ved tvivlsspørgsmål.

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand

  Blåvand er et roligt og meget populært sommerhusområde som er beliggende i enestående smuk natur tæt ved halvøen Skallingen. Her finder I en super lækker og børnevenlig sandstrand, spændende butikker samt outlets og spisesteder i Blåvand by.
  Skønt, rummeligt sommerhus i to plan til 10 personer i Blåvand.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.