Lej et sommerhus Djursland privat Mols - Her er huse til alle
Del
Vælg mellem 266 sommerhuse
Emne nr. 130-D16668
Emne nr. 130-D16668
Et sommerhus Djursland privat Mols er den perfekte ramme om en afslappende ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Djursland privat Mols her!

Vi har huse til alle, og der er hundrede procent prisgaranti på hvert og ét af dem. Derfor er du altid sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Djursland privat Mols hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Djursland privat Mols skaber ikke alene rammerne om et ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Djursland privat Mols får I jo også adgang til de mange dejlige ferieoplevelser, som venter jer i ferieområdet.. Nedenunder kan I se mere om, hvad andre gæster i denne skønne del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

dejligt område for børnefamilier, tilpas afstand til standen. Mange udflugts mulighedder.

Fantastisk naturområde med varierede kyster med gode bademuligheder, med mange muligheder for smukke gåture, rigt dyreliv og gode byer med kulturelle attraktioner i nærheden.

Mols er utroligt smukt. Man kommer tilbage. Gåturen gennem Ebeltoft (kort med beskrivelse kan købes på rådhuset for 10 kr) er helt fin.

Smuk natur

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Djursland privat Mols, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres vurderinger af Sommerhussiden

let og ukompliceret

Nemt, og tak for hjælpen da vi havde spørgsmål

Alt har været meget fint

Meget nemt og ligetil. Og fik hurtigt detaljerne på plads mht. Iltmaskinen, jeg skulle bruge.

Andre artikler om Mols

 • Sommerhus Mols

  Mols er et malerisk landskab på den sydlige del af Djursland, med skønne strande og hyggelige sommerhusområder. Naturen i Nationalparken er et Eldorado for cyklister, ryttere og vandrere.
  Skønt beliggende feriehus til 8 personer i Femmøller ved Ebeltoft.

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.