Lej et sommerhus Djursland privat Fjellerup - Her er huse til alle
Del
Vælg mellem 344 sommerhuse
Emne nr. 048-8805
Emne nr. 048-8805
Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Djursland privat Fjellerup. Du kan uden nogen problemer finde et passende sommerhus hos os.

Lej dit sommerhus Djursland privat Fjellerup her!

Vi har huse til alle, og der er 100 procent prisgaranti på dem alle. Derfor vil du altid være sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Djursland privat Fjellerup hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Djursland privat Fjellerup danner ikke kun rammerne om et uforglemmeligt ophold med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus Djursland privat Fjellerup får I jo også adgang til de mange dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenfor kan I læse mere om, hvad tidligere gæster i denne skønne del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

Hyggeligt stille område, med mulighed for gode gåture.

Fint med god børnevenlig strand.

Skøn beliggenhed! Tæt på mange seværdigheder og samtidig i fred og ro et par skridt fra stranden. Gode muligheder for indkøb af delikatesser hos Prebens Fisk et par 100 m nede af vejen og flere spændende gårdbutikker i området.

Personlig betjening

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Djursland privat Fjellerup, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres vurderinger af Sommerhussiden

meget fin betjening.

nemt og let

Alt gik glat med online bookingen. Ros til jer.

Nem og overskuelig side

Andre artikler om Fjellerup Strand

 • Sommerhus Fjellerup Strand

  Området ved Fjellerup Strand på det nordlige Djursland er præget af lyngbakker, marker og dybe skove, som Troldeskovene, Mejlgård-skovene og Løvenholm-skovene. I disse smukke omgivelser har et gammelt fiskerleje udviklet sig til et eftertragtet ferieområde.
  Sommerhus til 8 personer i Fjellerup Strand

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.