Lej et sommerhus Blåvand 16 personer - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Blåvand 16 personer er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Blåvand 16 personer her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på dem alle sammen. Derfor vil du altid være sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Blåvand 16 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Blåvand 16 personer skaber ikke kun rammerne om en afslappende ferie med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus Blåvand 16 personer får I desuden adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenunder kan I læse mere om, hvad tidligere gæster i denne skønne del af landet har syntes godt om:

Herligt tæt på vandet, byen og perfekt til løbeture ud omkring klitterne.

et dejligt område tæt på byens butikker og ikke langt fra strand

Blåvand centrum havde en flot samling butikker med noget for en hver smag. Aktiviteter var det nok af. Perfekt ferie sted!

Man kan gå til byen på under 10 minutter ved at dreje til venstre når man kommer ud ad indkørslen og følge en natursti og en grusvej og så lige en tur over en bakke/klit. Det er kun ca. 700 meter, så står du midt på Blåvand torv.  Hold øje med hjortene, som kommer helt ind på grunden - det er en sanseoplevelse.

Kundeservice

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Blåvand 16 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Kundevurderinger af Sommerhussiden

var ok

Upåklagelig :-)

Overskuelig. Nem at navigere rundt i. Fandt hurtigt det område jeg ville booke sommerhus. Har allerede givet "sommerhus-siden" videre til venner og familie.

Dejlig nemt. Skønt når det er nemt.

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand

  Blåvand er et roligt og meget populært sommerhusområde som er beliggende i enestående smuk natur tæt ved halvøen Skallingen. Her finder I en super lækker og børnevenlig sandstrand, spændende butikker samt outlets og spisesteder i Blåvand by.
  Skønt, rummeligt sommerhus i to plan til 10 personer i Blåvand.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.