Lej et privat sommerhusudlejning Kerteminde - Her er huse til alle
Del
Vælg mellem 95 sommerhuse
Emne nr. 090-51015
Emne nr. 090-51015
Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhusudlejning Kerteminde. Du finder nemt finde et passende sommerhus her på siden.

Lej dit privat sommerhusudlejning Kerteminde her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på hvert og ét af dem. Derfor kan du altid være fuldstændig sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit privat sommerhusudlejning Kerteminde hos os.

Tips til området:

Et privat sommerhusudlejning Kerteminde danner ikke kun rammerne om en dejlig ferie med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne privat sommerhusudlejning Kerteminde får I nemlig nem adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som venter jer i området.. Nedenfor kan I se mere om, hvad andre gæster i denne skønne del af Danmark har syntes godt om:

Dejlig område med kort afstand til strand og by og havn.

Kerteminde og omegn fremtræder meget, meget velholdt og smukt. Gode seværdigheder, gode muligheder for gå- og cykelture. Behagelig "gå afstand" til hovedgaden (Langegade)

Helt i top

Kundeservice

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhusudlejning Kerteminde, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

Vi bestilt per telefon fordi vi havde et gavekort - alt gik som ønsket. Og gavekortet blev modregnet.

søde og venlige medarbejdere

Nem og overskuelig side. Overskuelig og velfungerende hjemmeside. Alle oplysninger ifm. Lejemålet var nemme at finde. Meget nemt at booke sommerhus denne vej.

Andre artikler om Kerteminde

 • Sommerhus Kerteminde

  Kerteminde har 1.000 år på bagen og har alt, der skal til en dejlig ferie. To skønne og meget børnevenlige strande, masser af smuk natur og aktivitetstilbud. Kertemindes gamle centrum venter små, krogede gader med toppede brosten, flere hundrede år gamle huse og købmandsgårde.
  Sommerhus til 4 personer i Kerteminde

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.