Lej et privat sommerhus Skovmose - Her er huse til alle
Del
Vælg mellem 213 sommerhuse
Emne nr. 326-59020
Emne nr. 326-59020
Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus Skovmose. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.

Lej dit privat sommerhus Skovmose her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor kan du altid være fuldstændig sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit privat sommerhus Skovmose hos os.

Tips til området:

Et privat sommerhus Skovmose udgør ikke alene rammerne om et skønt ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne privat sommerhus Skovmose får I nemlig tillige let adgang til de mange dejlige ferieoplevelser, som venter jer i ferieområdet.. Nedenfor kan I se mere om, hvad andre feriegæster i denne dejlige del af landet har syntes var spændende at opleve:

Dejlig badestrand og der er masser af serværdigheder man kan køre ud og se. Perfekt sted, når man også har børn med.

Gåtur til Pøl Huk via dæmningen og hjem via søen/engen. Cykeltur Kegnæs rundt (Husk! Besøg fyr!)

Dejligt tæt på badestrand, og en skøn natur overalt.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus Skovmose, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres oplevelser af Sommerhussiden

Vi fik lov til at tage to små børn ekstra med og mange tak for det.

Uproblematisk. Fin service pr mail. Alle oplysninger i orden. Al kommunikation rigtig fin. Fik hurtigt svar på et par praktiske spørgsmål

Nem og overskuelig side. Overskuelig og velfungerende hjemmeside. Alle oplysninger ifm. Lejemålet var nemme at finde. Meget nemt at booke sommerhus denne vej.

Andre artikler om Skovmose

 • Sommerhus Skovmose

  Skovmose er et roligt og smukt beliggende sommerhusområde på den sydlige del af Als, ud mod Flensborg Fjord. Her finder I en dejlig og børnevenlig sandstrand med lavt vand samt rigtig mange muligheder for gå- og cykelture. Nem adgang til aktiviteter og oplevelser.
  Sommerhus til 4 personer i Skovmose
 • Privat sommerhusudlejning Skovmose

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhusudlejning Skovmose. Du kan let finde det perfekte sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 326-59033

Andre artikler

 1. Sommerhus Als

  Als er et naturskønt og eftertragtet feriemål. De mest populære sommerhusområder er Kegnæs, Købingsmark, Mommark og Skovmose, der alle ligger ud til vandet. Glæd jer til rolige omgivelser, super strande og nem adgang til attraktioner, oplevelser og udflugter.
  Sommerhus til 4 personer ved Als
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.