Her går hygge, fælles samvær og privatliv op i en højere enhed
Del
Se sommerhuse til 20 personer i Blåvand Destinationer under Blåvand
Dejligt og stort sommerhus til 20 personer med swimmingpool i Blåvand.
Dejligt og stort sommerhus til 20 personer i Blåvand, beliggende nær klitterne på en stor naturgrund og ca. 1.200 m fra vandet. Sommerhuset rummer alt hvad hjertet kan begære af aktivitets- og udfoldelsesmuligheder. Bl.a. den store poolafdeling med en stor swimmingpool, vandrutschebane, sauna, bruseniche og spabad med plads til 4-6 personer. Efter en god og oplevelsesrig dag er det skønt at lade sig glide ned i husets store spabad eller lade sig varme igennem i husets sauna. Emne nr. 090-35667
Et sommerhus til 20 personer i Blåvand er oplagt når en større gruppe skal mødes. I kommer meget tættere på hinanden end på et hotel, og børnene synes det er sjovt at lege i og udenfor huset. Det er en både hyggelig og billig måde at mødes på.

Sommerhus Blåvand 20 personer – Her er fordelene

Et sommerhus til 20 personer i Blåvand får fælles hygge og privatliv til at gå op i en højere enhed når I skal samles med venner eller familie i rammer, der ligger ud over det sædvanlige.

Der er samtidig tale om en billig måde at mødes på. I modsætning til et hotel kan I aftale at tage forskellige retter og ingredienser med, så I ikke skal bekymre jer om restauranter. Samtidig er I flere til at deles om lejeprisen, så det bliver ikke så dyrt pr. familie.

Birgith Søgaards familietræf

Et sommerhus til 20 personer i Blåvand er det perfekte valg når en stor gruppe skal mødes. Det ved Birgith Søgaard efter et familietræf i det skønne, vestjyske ferieområde.

”I en travl hverdag ses vi ikke så tit, så derfor samles vi én gang årligt med børn og børnebørn. I Blåvand boede vi i et stort hus med et stort, grønt område. Her kunne børnene lege, og vi lavede snobrød over bål og grillede,” fortæller Birgith Søgaard.

”Huset var stort nok til, at alle kunne få hver deres værelse, og der var også nogle små stuer, hvor man kunne have det lidt for selv. Det var meget rart. Ikke mindst når man som vores gruppe havde helt små børn med,” påpeger hun.

En anden stor fordel ved et sommerhus til 20 personer i Blåvand er beliggenheden nær Vesterhavet og den livlige ferieby Blåvand By.

”Der var masser af liv og mennesker i byen, og vi gik tit ture ved Vesterhavet, som jeg elsker. Det er skønt og vildt med de store bølger. Det er ikke til at tro, at den slags findes i lille Danmark,” konstaterer Birgith Søgaard.

Af erfaring ved hun, at et sommerhus til 20 personer i Blåvand kan være svært at finde. Men hos Sommerhussiden.dk fandt Birgith Søgaard, hvad hun søgte. Det kan du også gøre – Vi har nemlig samlet dem alle sammen på én side, så det bliver let og overskueligt for dig at finde det helt rigtige hus.

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Nem & hurtig. Super hurtig betjening.

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand

  Blåvand er et roligt og meget populært sommerhusområde som er beliggende i enestående smuk natur tæt ved halvøen Skallingen. Her finder I en super lækker og børnevenlig sandstrand, spændende butikker samt outlets og spisesteder i Blåvand by.
  Skønt, rummeligt sommerhus i to plan til 10 personer i Blåvand.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.