Et luksus sommerhus i Blåvand er ferie på første klasse
Del
Se luksus poolhuse i Blåvand Destinationer under Blåvand
Attraktivt og hyggeligt sommerhus til 10 personer i Blåvand.
Attraktivt og hyggeligt, stråtækt sommerhus til 10 personer beliggende i Blåvand i gåafstand til såvel byen som Vesterhavet. Sommerhuset blev renoveret i 2007, har en skøn terrasse, swimmingpool, sauna, spabad og er perfekt til 2 familier. Emne nr. 1031-266
Vælg et luksus sommerhus i Blåvand når I vil have det bedste til familiens ferie eller til en uforglemmelig tur med gode venner og deres familier. Glæd jer til de store, veludstyrede poolhuse i et af Danmarks mest populære ferieområder.

Forkæl familien i et luksus sommerhus ved Blåvand

Et luksus sommerhus i Blåvand er svaret på familiens drømme om ferie på første klasse. I Blåvand finder I nemlig en perlerække af flotte, stråtækte poolhuse med al den luksus I kan forestille jer. Husene er store og rummelige, og åbner mulighed for at I tager af sted sammen med gode venner og deres familier for at hygge jer sammen.

Børnene vil simpelthen elske husets swimmingpool, og vil tilbringe alle de timer de kan slippe af sted med i vandet. Et spabad hører naturligvis også med i et luksus sommerhus ved Blåvand – boblebadet bliver også en stensikker succes.

Udenfor jeres luksus sommerhus i Blåvand venter en af Danmarks længste og mest børnevenlige strande langs Vesterhavet. Blåvand strand ligger nemlig i læ af Horns Rev; det betyder at vandet er meget roligt og derfor særdeles velegnet til børnefamilier. Det store overblik får I fra toppen af fyrtårnet ved Blåvandshuk – udsigten er simpelthen betagende.

Efteråret

Også om efteråret er stranden en udflugt værd, selv om man ikke kan bade eller sole sig. Til gengæld betyder efterårsblæsten at der er suveræne muligheder for at sætte drager op. Har I heldet med jer kan I også finde noget af det rav der hvert år bliver skyllet op på stranden når vinden rusker godt op i havbunden.

Den friske, salte luft er faktisk en nydelse i sig selv. Omgivelserne er perfekte. Børnene flyver med drager eller leder efter sten, skaller og rav i vandkanten. De får øje på en flot sten og skynder sig ud for at nå at hente den, mens havet trækker sig tilbage. Når de at få fat i den inden næste bølge skyller ind? Ja, det gør de som regel, og ellers holder gummistøvlerne jo vandet ude.

Tilbage i jeres luksus sommerhus tænder I op i brændeovnen, nyder synet af den knitrende ild og mærker varmen brede sig.

I finder nemt det luksus sommerhus i Blåvand der opfylder jeres ønsker og krav hos Sommerhussiden.dk.

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Jeg ringede op til flere gange, og havde spørgsmål omkring forskellige ting og blev godt informeret, og følte jeg blev lyttet til.

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand

  Blåvand er et roligt og meget populært sommerhusområde som er beliggende i enestående smuk natur tæt ved halvøen Skallingen. Her finder I en super lækker og børnevenlig sandstrand, spændende butikker samt outlets og spisesteder i Blåvand by.
  Skønt, rummeligt sommerhus i to plan til 10 personer i Blåvand.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.