Flot natur, Budapest og to unikke søer
Del
Vælg mellem 508 sommerhuse Destinationer under Ungarn
Ferielejlighed til 2 personer i Ungarn
Ferielejlighed til 2 personer i Heviz, Ungarn, i et flot stenhus med terrasse og springvand. Wellnesscenter i nærheden. Emne nr. 138-UBN380.
Ungarn er et af de mere oversete rejsemål - og det er en skam, for landet har rigtig meget at byde på. Hovedstaden, Budapest, er opført ved Donaus bredder og er i den grad et besøg værd. Det samme gælder den store Balaton Sø, og også Héviz søen der er verdens største varme kilde.

Sommerhus Ungarn – Flot natur, Budapest og to unikke søer

Store dele af Ungarn består af slettelandskab - puszta - et meget frugtbart område for jordbrugsproduktion, som foregår i to tredjedele af landet. Der findes bl.a. en omfattende vinproduktion især i Tokaji og Eger.

Ungarn et relativt fladt land. Dets højeste bjerg, Kékes, der ligger i den nordlige del af landet, er således kun 1014 meter højt. ’Det Blålige Bjerg’, som ungarerne kalder det, er blandt landets attraktioner. Vandreture i det smukke landskab er en meget populær aktivitet - der er nu også mange, der vælger at holde deres vinterferie her.

Det ungarske kongerige blev etableret i år 1000, og i løbet af de næste århundreder udviklede landet sig til et kulturelt centrum. Hovedstaden, Budapest, er nu den største by i landet med over to millioner indbyggere.

Den gamle bydel Buda ligger på Donaus vestlige bred og den mere moderne bydel Pest på den østlige bred. Her lokker shopping, cafeer, historiske badeanstalter, kulturliv, samt en international atmosfære. Restauranterne byder på lækker mad og god, ungarsk vin - og broerne over Donau indbyder til romantiske gåture om aftenen.

I den vestlige del af Ungarn findes Centraleuropas største sø. Med et areal på næsten 600 kvadratkilometer byder Balaton søen på alle muligheder for en dejlig, varm sommerferie, hvor man kan fiske, svømme, dykke, og sole sig ved søens bredder.

Tæt ved Balaton søens vestlige ende findes Héviz søen. Den er ikke nær så stor som Balaton, men er verdens største termiske sø. Den er i virkeligheden én stor varm kilde, som i årtusinder har været brugt som kursted.

Det største udbud af sommerhuse til leje Ungarn

Vil du være helt sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Ungarn til den garanteret billigste pris? Så skal du bestille familiens feriehus Ungarn på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Ungarn for enhver smag, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Ungarn, som sikrer jer en afslappet ferie Ungarn.

Lej sommerhus Ungarn

Hos os er udlejning af sommerhuse Ungarn nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ungarn eller den feriebolig Ungarn som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Ungarn

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste til sommerhusudlejning Ungarn. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle