Smuk metropol ved Donau floden
Del
Foruden et kæmpe udbud af kulturelle aktiviteter, findes der et butiks- og markedsliv, der er i en klasse for sig. Budapest er også en romantisk by: Nyd en dejlig middag og en god flaske ungarsk vin efter indkøbene, og slut aftenen af med en stemningsfyldt tur op ad Donau Promenaden.

Sommerhus Budapest – Smuk metropol ved Donau floden

Den oprindelige romerske by blev med årene til tre: Buda og Óbuda på den højre side af Donau, og Pest på den venstre. Buda blev Ungarns hovedby allerede i 1361. Buda, Óbuda og Pest blev dog lagt sammen igen til én stor by, Budapest, som siden 1873 har været Ungarns hovedstad.

Når man tager til millionbyen Budapest kommer man på flere måder til Ungarns hjerte. Ikke alene ligger byen omtrent midt i landet; den er også Ungarns ubestridte centrum. Det gælder på alle væsentlige områder, som politik, økonomi, kultur og transport.

I midten af selve byen, på begge breder af Donau, findes nogle af byens smukkeste bygninger. Det Kongelige Palads og Parlamentet er blot et par eksempler – og ude i floden byder Margrete øen på et enestående rekreativt miljø.

Det samme gør de tyrkiske bade, hvis historie strækker sig flere hundrede år tilbage i tiden. Der findes fire populære badeanstalter i Budapest – og så er der selvfølgelig også det store, udendørs helsebassin. To varme kilder sørger for at vandet altid er dejligt tempereret.

Foruden et kæmpe udbud af teatre, museer, kunst, koncerter og andre former for kulturelle aktiviteter, findes der et butiks- og markedsliv, der er i en klasse for sig. WestEnd City Center råder således over mere end 180.000 kvadratmeter, og Great Market Hall er endnu et enormt stort indendørs marked.

Budapest er også en romantisk by: Nyd en dejlig middag og en god flaske ungarsk vin efter indkøbene, og slut aftenen af med en stemningsfyldt tur op ad Donau Promenaden. Nyd synet af floden, Det Kongelige Palads på bakketoppen, mens mørket langsomt sænker sig over den smukke metropol.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Budapest

Vil du være 110 % sikker på at få dit foretrukne sommerhus Budapest til den bedste pris? Så lej jeres feriehus Budapest på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Budapest.

Lej sommerhus Budapest

Hos os er udlejning af sommerhuse Budapest nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Budapest eller den feriebolig Budapest som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Budapest

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Budapest. (Se gældende regler).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Ungarn

    Ungarn er et af de mere oversete rejsemål - og det er en skam, for landet har rigtig meget at byde på. Hovedstaden, Budapest, er opført ved Donaus bredder og er i den grad et besøg værd. Det samme gælder den store Balaton Sø, og også Héviz søen der er verdens største varme kilde.
    Ferielejlighed til 2 personer i Ungarn