Kultur, natur og underholdning
Del
Vælg mellem 738 sommerhuse Destinationer under Storbritannien
2-værelses hus til 2 personer i udkanten af Tiverton.
Smukt 2-værelses hus på 2 etager til 2 personer. Huset ligger 9,1 km fra bymidten af Tiverton, i grønne omgivelser. Emne nr. 308-GB5400.150.1.
Det er altid en spændende oplevelse at tage på ferie og opleve den ganske særlige atmosfære der findes overalt i Storbritannien. Det gælder, uanset om man tager på ferie i eller tæt ved én af landets store byer, eller man i stedet foretrækker en dejlig og afstressende ferie i det naturskønne, britiske landskab.

Sommerhus Storbritannien – Kultur, natur og underholdning

Storbritannien består af England, Skotland, Wales samt Nord Irland og har igennem århundreder udøvet en betydelig indflydelse, ikke alene i Europa, men over hele verden.

England består for det meste af lavland med bjergterræn i nordvest; ingen bjergtoppe over 1.000 meter i landet. Det største byområde er Greater London, som også er en spændende og farverige hovedstad.

Skotland har en varieret geografi med lavland i syd og øst og højland i nord og vest. Det højeste bjerg i Storbritannien ligger i det skotske højland; Ben Nevis rager 1.344 m op. Der er mange lange og dybe fjorde og indsøer. Største by er Glasgow, mens hovedstaden er Edinburgh.

Wales er for det meste bjergterræn. Den højeste top er Snowdon, på 1.085 meter over havet. Nord for fastlandet ligger øen Anglesey. Hovedstaden Cardiff er største by, og ligger i den sydlige del af Wales.

Nordirland består for det meste af åslandskab. De største byer er hovedbyen Belfast og Derry (Londonderry). Storbritanniens største indsø, Lough Neagh, ligger i Nordirland.

Årlig besøger ca. 30 millioner turister og erhvervsfolk Storbritannien, hvoraf London tegner sig for halvdelen, men også andre byer er mål for kultur- og underholdningsturisme. Naturområder i det skotske højland, Wales og omkring Lake District tiltrækker friluftsturisme.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Storbritannien

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Storbritannien til den bedste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Storbritannien på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Storbritannien i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Storbritannien, der skal danne rammen om jeres ferie Storbritannien.

Lej sommerhus Storbritannien

Hos os er udlejning af sommerhuse Storbritannien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Storbritannien eller den feriebolig Storbritannien som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Storbritannien

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Storbritannien. (Se reglerne).

Du fortjener den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.