Loch Ness, whisky og betagende natur
Del
Vælg mellem 188 sommerhuse
3-værelses lejlighed til 4 personer i Fife.
3-værelses lejlighed til 4 personer i et lille kompleks med i alt 7 lejligheder. Alle med separat indgang. Lejligheden er beliggende på Fife halvøen, som er hjemsted for den berømte krimiforfatter Ian Rankin, og tilbyder endvidere nogle skønne strande, verdensklasse golfbaner og universitetsbyen St. Andrews. Emne nr. 211-GBS03001DYYYP.
Landet er mest kendt for sin produktion af fin whisky, sit smukke og betagende højland, samt for sækkepiber og mænd i kilte, hvis farver og mønstre repræsenterer forskellige klaner. Og så er der selvfølgelig søuhyret i Loch Ness - selv om der endnu ikke er nogen der har set det.

Sommerhus Skotland – Loch Ness, whisky og betagende natur

Med et areal på knap 79.000 kvadratkilometer er Skotland den nordligste del af Storbritannien. Landet er mest kendt for sin produktion af fin whisky, sit smukke og betagende højland, samt for sækkepiber og mænd i kilte, hvis farver og mønstre repræsenterer forskellige klaner.

Foruden fastlandet består Skotland af over 790 øer. Hovedstaden Edinburgh er et af Europas største finansielle centre, men den største by er Glasgow. Øvrige store byer er historiske Aberdeen og Dundee.

Mange kender selvfølgelig også Skotland for historierne om søuhyret i Loch Ness, der er en af de største og dybeste søer i hele Storbritannien. På trods af flere ekspeditioner og undersøgelser er det aldrig lykkedes at finde ’Nessie’, men det er alligevel et must at tage en tur til området. Man kan nyde den friske luft, den fantastiske udsigt ud over søen og det smukke, kuperede landskab, der omgiver den.

Skotland kan se tilbage på en lang, bevægende historie. Videnskaben antager, at den første menneskegruppe af jægere og samlere kom til Skotland for omkring 11.000 år siden, da istiden ophørte. Levn fra gamle tider er stadigvæk synlig.

Det skotske klima er tempereret og oceanisk samt er almindeligvis meget omskifteligt. Der tilføres varme af Golfstrømmen fra Atlanterhavet, men temperaturen er lavere end i resten af Storbritannien. Generelt er det vestlige Skotland varmere end den østlige del. Tiree på Indre Hebriderne er det mest solrige sted i landet. De vestlige højlande i nord er de mest regnfulde områder i Skotland.

Vi giver dig overblikket over mængden af sommerhuse til leje Skotland

Vil du også nyde de mange fordele ved et sommerhus Skotland? Så skal du booke jeres feriehus Skotland på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Skotland i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du uden videre finde præcis det feriehus Skotland, som sikrer jer en afslappet ferie Skotland.

Lej sommerhus Skotland

Hos os er udlejning af sommerhuse Skotland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Skotland eller den feriebolig Skotland som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Skotland

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Skotland. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Storbritannien

    Det er altid en spændende oplevelse at tage på ferie og opleve den ganske særlige atmosfære der findes overalt i Storbritannien. Det gælder, uanset om man tager på ferie i eller tæt ved én af landets store byer, eller man i stedet foretrækker en dejlig og afstressende ferie i det naturskønne, britiske landskab.
    2-værelses hus til 2 personer i udkanten af Tiverton.