Farverig storby med shopping i verdensklasse
Del
Vælg mellem 71 sommerhuse
1-værelses lejlighed til 2 personer 5 km fra London.
Hyggelig 1-værelses lejlighed (37 m²) til 2 personer med terrasse, kun 5 km fra centrum af London. Emne nr. 308-GB1047.800.1.
Nyd udsigten fra London Eye, sejl en tur på Themsen og nyd byens gader der er et rent Eldorado af shopping. Piccadilly Circus, Oxford Street og Trafalgar Square skal bare opleves - og så er der jo også alle museerne og teatrene.

Sommerhus London – Farverig storby med shopping i verdensklasse

Tag på storbyferie i London og oplev verdens største pariserhjul, London Eye, med en højde på hele 135 m og en fantastisk udsigt over metropolen. Eller tag en tur med en af de både, der sejler fra Tower of London, nyd udsigten undervejs, og stå af inde ved Westminster Palace, der nu huser det britiske parlament.

Tilbring en eftermiddag blandt skattene i British Museum og slut storbyferien af med teater i West End. Glæd dig også til shopping i verdensklasse og de lækre restauranter i London.

Med en historie, der strækker sig næsten 2000 år tilbage i tiden, er der meget at se. I takt med opbygningen af det britiske imperium voksede også Londons betydning og international indflydelse.

Det opleves tydeligt den dag i dag under en ferie i London, hvor mennesker fra alle verdensdele er samlet. Der tales omkring 300 forskellige sprog i storbyen, og de kulturelle særpræg fra alle verdenshjørner afspejler sig i gadebilledet.

Under et ophold i London bør man absolut afse tid til at gå en tur ad byens hovedstrøg og travle forretningsgader. Piccadilly Circus, Oxford Street og Trafalgar Square er ikke til at komme uden om – og under gåturen kan man samtidig nyde synet af de mange monumenter, der findes i den britiske hovedstad.

Edward the Confessor’s gamle kirke, Westminster Abbey, ligger stadig overfor Westminster Palace – og det er også her man finder Big Ben. London er ikke alene i en pulserende metropol, men også i et af verdens største økonomiske centre, som man kan opleve i finansdistriktet ’City of London’.

Hygge og en nærmest landlig atmosfære finder man i det berømte kvarter Notting Hill, hvor farverige markeder og dejlige caféer ligger side om side.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje London

Vil du og familien have det bedste sommerhus London til den billigst mulige pris? Så bestil jeres feriehus London på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der sikrer jer en afslappet ferie London.

Lej sommerhus London

Hos os er udlejning af sommerhuse London nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus London eller den feriebolig London som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus London

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning London. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden til hver en tid have den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Storbritannien

    Det er altid en spændende oplevelse at tage på ferie og opleve den ganske særlige atmosfære der findes overalt i Storbritannien. Det gælder, uanset om man tager på ferie i eller tæt ved én af landets store byer, eller man i stedet foretrækker en dejlig og afstressende ferie i det naturskønne, britiske landskab.
    2-værelses hus til 2 personer i udkanten af Tiverton.