Ferie i romernes og Robin Hood’s fodspor
Del
Vælg mellem 302 sommerhuse
Ferielejlighed til 5 personer i Syd England
Rustik ferielejlighed til 5 personer i Benenden, Syd England. Emne nr. 358-GB-12100-42.
Den sydlige del af England er grønne bakkelandskaber, moseområder, Dovers hvide kyster og maleriske grevskaber. Det er også romerbyen Bath, Stonehenge, Canterbury med den imponerende katedral - og skovene ved Sherwood og Nottingham, hvor I kan gå i Robin Hood's fodspor.

Sommerhus Syd England – Ferie i romernes og Robin Hood’s fodspor

Grønne bakkelandskaber, moseområder, hvide klippekyster, maleriske grevskaber, mytiske highlands og spændende byer – Syd England præsenterer et bredt spektrum af oplevelser.

Den sydlige del af England er meget populær på grund af sin karakteristiske klippekyst mellem grevskaberne Kent og Cornwall samt sit blødt bølgende bakkelandskab i baglandet. Klimaet her er meget mildt, præget af Golfstrømmen fra det atlantiske hav. Den har en gunstig virkning på planter og træer: Her svajer grønne palmer, og duftende haver står i fuldt flor.

I smukke Sydengland ligger kulturskattene stort set side om side - engelsk stolthed og charme er både at se og føle. Til attraktionerne tæller charmerende kystbyer, historiske slotte og imponerende katedraler samt den vidt besungne sydengelske natur.

Elsker man vilde kyster, et flot bakkelandskab, store skover og dertil palmer og masser af sol – så er Cornwall sagen. Eller hvad med de smukke hvide klipper af Dover, kulturperlen Stonehenge, romerbyen Bath, Brightons romantiske strandpromenade eller Canterbury med den imponerende domkirke. Man kan også gå i Robin Hood’s fodspor på vandreferie i Sherwood Forest eller Nottingham Forest.

Til betagende Syd England hører desuden den naturskønne Isle of Wright, den sagnomspundne Dartmoor samt Englands vestligste punkt ’Lands End’.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Syd England

Vil du være 110 % sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Syd England til den lavest mulige pris? Så lej familiens feriehus Syd England på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af sommerhuse Syd England i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor uden videre finde præcis det feriehus Syd England, som skal danne rammen om jeres ferie Syd England.

Lej sommerhus Syd England

Hos os er udlejning af sommerhuse Syd England nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Syd England eller den feriebolig Syd England som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Syd England

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Syd England. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Storbritannien

    Det er altid en spændende oplevelse at tage på ferie og opleve den ganske særlige atmosfære der findes overalt i Storbritannien. Det gælder, uanset om man tager på ferie i eller tæt ved én af landets store byer, eller man i stedet foretrækker en dejlig og afstressende ferie i det naturskønne, britiske landskab.
    2-værelses hus til 2 personer i udkanten af Tiverton.